♥ Han fridde ♥

Det er vel alle jenters drøm å bli fridd til, og kunne planlegge dagen med stor D. Hvor du skal være prinsesse for en dag og alle øyne er rettet mot deg? Det har endelig skjedd etter 9 år sammen.

I går skulle jeg og min kjære ut å ha en kveld helt for oss selv, vi pleier det når jeg har bursdag. Og siden bursdagen min var på en Onsdag syntes vi det var greit å vente til helgen. Så etter å ha ordnet litt her hjemme, så kom barnevaktene (les: svigers) for å passe på de små sjarmtrollene.

Det var visst litt leit i det mamma og pappa dro, men det gikk heldigvis for over, også var det litt leit for Lillesøster i det de skulle legge seg, men hun roet seg etterhvert.

Men iallefall……..

Når vi dro skulle bare min kjære innom kjøpesenteret for å få fikset på en kopinøkkel som ikke passet (les: trodde jeg).

Men i det han kom ut stilte han seg midt på parkeringsplassen foran alle Lørdagsshopping rushet og spurte om jeg ville gifte meg med han. *smelt*

Det kom tårer og latter om hverandre, og et rungende JA!!

Så etterpå reiste vi på Big Horn og spiste en deilig middag, kjenner at jeg lett kunne spist der hver dag 🙂

Jeg har aldri hatt noe ekstra tilbehør til, annet enn maisen, tomaten, sausen og potetene. Men denne gangen bestilte jeg Aspargesbønner, fersk sopp og rødløk som var surret i panne og det var sinnsykt godt. *fyse*

Så tuslet vi en tur langs elvebredden og så på livet før vi dro på Bowling 1. Det er år og dag siden jeg bowlet, og jaggu slo jeg min kjære i Biljard og en gang i bowling 🙂

Så nå er jeg et skritt nærmere å leve opp til mitt alias 😉

Hvordan var ditt frieri? 

PS: Bli gjerne følger på facebook også, der får du nyhetene lange før de kommer her.

(Lest 28 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

12 Comments:

 1. Gratulerer så mye <3 <3 <3

  Mannen min fridde på bussholdeplassen, høres kanskje ikke så romantisk ut. Men han ville spørre meg om jeg ville bli kona hans på stedet vi førstegang sa ha det som kjærester =)

 2. Gratulerer så mye…

  Her var det jeg som fridde og ikke mannen..men det tok noen år før vi giftet oss..men jeg husker jeg sto ved vinduet og kikka ut..og det komm tårer når jeg skulle spørre om han ville gifte seg med meg……dette var et skudd år også…he he…..

  Klem fra Britt.

 3. Åååå.. Så herlig.. Gratulerer så mye. Øyvind fridde med en MMS han. Cornelis holdt ringen, og på mld stod det «Vil du gifte deg med pappaen min?»

 4. Gratulerer så mye!! 😀

 5. Ekstra gøy med et frieri der du ikke har noen mistanke:) Gratulerer så mye igjen!:)

 6. Så fantastisk! Gratulerer 🙂

 7. Så herlig! Gratulerer! For en fantastisk tid dere har foran dere. Planleggingen. Spenningen. Og ikke minst, den store dagen! Nyt!

 8. Åååååh så stas! 🙂
  Gratulerer så mye!

 9. Ååååå, nå griner jeg og… hehe. Ingen av oss fridde, vi liksom bare kjøpte noen ringer, hehe, Litt uromantisk. Men i tv-årogrammet som kommer nå til høsten der vi er med, tar han det igjen. Så jeg advarer mot kleenex-moment:)

 10. Gratulerer så mye 😀
  Her er det snart 1 år siden mannen fridde og om 1 mnd gifter vi oss. Nyt planleggingen, plutselig er dagen her 🙂

Legg inn en kommentar