1 års foto – Behind the scenes

//Sponset brannbil på bildene//

For en uke siden ble Lillebror 1 år <3

Jeg synes denne tiden har gått så fort, og skjønner virkelig ikke hvor dette året har blitt av. Han har vokst seg stor og sterk, og elsker å leke med søskene sine. Han er i fullfart, og jeg finner han over alt.

Så på 1 års dagen tenkte jeg at jeg skulle ta noen fine 1 års foto av han slik jeg har gjort med de andre på samme alder, men det er virkelig ikke lett å ta bilde av en 1 åring som ikke vil sitte stille, eller gjøre noe av det mamma prøver å få han til å gjøre. Men fikk noen veldig fine bilder til slutt da <3

Dette er altså «bloopers bildene», men de ble jo nydelige de også på sin egne måte. Og viser at han gjør som han vil og har egne meninger. Og samtidig viser det at det er ikke de bildene man tenker seg som må være de «perfekte».

1 års foto

Så med et godt kamera og bilderedigeringsprogram kan du ta like fine bilder som i studio 🙂

Jeg liker best å ta bilder i omgivelser ungene kjenner og føler seg vel i. Da får bildene et mer personlig preg og det er enklere å få de til å samarbeide.

Har du tatt 1 års foto av dine barn?

(Lest 56 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

9 Comments:

 1. Jeg har vært dårlig på å ta bilder, jeg har litt dårlig samvittighet for akkurat det der kjenner jeg….

 2. Pingback: 1 års foto – Behind the scenes | Blopp.no

 3. Jeg liker situasjonsbilder jeg, nesten mer enn de oppstilte. Men det er jo hyggelig med noen du ser ansiktet og.

  Jeg tok ikke ettersom, to års etc bilder av pjokken. Men har laget en fotobok for hvert år han har levd .

 4. Jeg har ikke tatt 1 årsbildet av guttene…
  Tar nok bilder til vanlig 🙂

  Jeg er enige med Nann Karin, det er mye koseligere med situasjonsbilder, det er ofte der mannen sitter ?

 5. Ja, vi tok vel hos fotograf… Jenta var litt eldre enn det gutten var. Ellers henger vi stolt opp de årlige barnehagebildene, men nå sier det vel stopp pga skolealderen 🙂 Får se hva vi gjør videre, det er jo koselig med bilder 🙂 ❤️

  • Ja, her har vi siste bhg bildet oppe på veggen. Også skal vi få fremkalt skolebildene og hengt opp også. Så blir vel neste 7.klasse og 10. klasse mener jeg 🙂

Legg inn en kommentar