1. Desember – Gavekort på 1000 kr fra KappAhl

ANNONSE

I dag skriver vi første Desember. Så utrolig fort tiden går, og nå kan vi endelig begynne å telle ned til julaften. Og nå er det bare 23 dager igjen. Vi gleder oss store og små til hygge og kos i førjulstiden.

Og ikke minst gleder jeg meg til å spre juleglede til alle dere som er her inne å leser. Både med bilder, kalender, flotte premier og kanskje noen utfordringer? Jeg håper dere vil like årets kalender like mye som de forrige årene.

Tradisjonen tro så har jeg julekalender her på bloggen. Og første luke starter med et brak, og er sponset av KappAhl. Min absolutte favorittbutikk når det kommer til familien. Her er det klær for alle, i god kvalitet også har de stadig gode tilbud.

 

KappAhl er min absolutte favoritt butikk når det kommer til klær til ungene. Størrelsene er gode, og utvalget stort. Også er det nydelig kvalitet. Jeg ELSKER bla Newbie serien.  Skulle så ønske den gikk opp til 140. Det er jo så mye koselig. Hva med et juleantrekk fra dem kansje?

kappahl 

Årets premie fra KappAhl er et gavekort på hele 1000 kr! Det kan brukes i alle landets butikker, og om du melder deg inn i KappAhl sin kundeklubb så får du 5% på hele kjøpet. Og er du helt ny får du 25% på valgfri vare. Så nå kan du få kjøpt nye antrekk til jul eller kanskje noen julegaver? Jeg vet iallefall at minsten her skulle fått et antrekk derfra for han har vokst ut av alt.

Hva må du gjøre for å være med i trekningen av gavekort fra KappAhl?

* Legg igjen en kommentar på dette innlegget om hva du vil bruke gavekortet på.

Delta gjerne under bildet på instagram og facebook også for å få flere lodd i hatten.

Vinneren av gavekortet trekkes på Søndagkveld.

 

(Lest 196 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss.

Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

66 Comments:

 1. Linda Rusthaug Gjeilosjordet

  Klær til meg selv siden eg treng ny garderobe etter stor vektnedgang

 2. Jeg har ikke kjøpt juleantrekk til ungene, og kappahl er gode på søskenmatch, så det ville jeg brukt gavekortet på =) krysser fingrene =)

 3. Klær til meg selv😃👏🏻
  Ungene kommer alltid i første rekke så nå er det min tur😉

 4. Åse Britt Larse Ullebust

  Vårklær til gutten som når er 15 mnd og ny BHer til meg 👌 Aner ikke hva slags størrelse jeg ender på når jeg slutter å amme 😂😂😂😂

 5. Ville brukt det til å kjøpe matchende pysjer til alle som skal på julefeiringen, mest fordi vi har en sånn familie som blir pinlig berørt av mindre 😂👋🏻 Hadde blitt årets «juleprank»😂👋🏻

 6. Linn // FruBeversHverdag som daglig leder i familien O.j.

  Å! Jeg ønsker meg!
  Klær til guttene på 8, 4, 3, snart 2 og bittebittelillebror i magen! Han trenger faktisk mest klær, for jeg har kvittet meg med det meste av babyklær da jeg trodde vi var ferdige med babyer 🤪 Men Neida 💙

 7. Altså, den gensere med Rudolf på, hvorfor kommer ikke den i min størrelse?😍

  Jeg vil veldig gjerne være med på konkurransen, og hvis jeg skulle være så heldig å vinne, vil jeg gi det til min venninne som dessverre aldri har råd til å gi seg selv, eller de to barna sine noe nytt.

 8. Vi trenger juleklær både store og små 😀👗👖👕👔

 9. Klær til de søte små

 10. Klær til meg. 😊 og gjerne noe klær til min datter 😃

 11. Jeg ville brukt gavekortet på klær til storebror som har blitt en lang «slamp» og vokst ut av mange av klærne sine. Han elsker hip hop-stilen og derfor passer mange av klærne der ypperlig til han😊

 12. Mannen trenger litt nye klær:)

 13. Fornye egen garderobe, det trengs

 14. Klær til min lille jente på 5 mnd 🙂 Newbie kolleksjonen er så vakker!

 15. Barneklær 🙂

  • For en gang skyld så ville jeg brukt det på meg selv…Er år og dag siden jeg har vært så på egoist 😂

 16. Vill bruke det på klær til lille baby i magen å storesøster❤️

 17. Julekjole til jentene, en av lukene i vår #sprejuleglede er å rydde i egne klær før de får en ny.

 18. Det måtte bli juleklær, kanskje de har noen artige julegensere? Elsker sånt, men føles litt «unødvendig» å bruke penger på til vanlig… 😛

 19. Jeg ville brukt det på mine to fine små😊

 20. Elin Helen Rikstad

  Klær til ungene 😄

 21. Ville brukt gavekortet på strømpebukser, gensere og bukser til de 4 barna mine.

 22. Klær til de to minste

 23. Jeg er med 😀 ville kjøpt penantrekk til de to skjønne gutta våre, og kanskje en julegenser til mannen 😀🎅

 24. Ville kjøpt pysjamaser og tøfler til meg og datteren min 🙂

 25. Det ville jeg brukt på undertøy for nå begynner det å bli slapt i strikken på trusefronten🤪

 26. Det hadde blitt nye juleklær til ungene 😁

 27. Siw Lillian Granberg

  Klær til ungene, mannen og meg selv til julaften

 28. Jeg ville kjøpt et juleantrekk til meg selv, for jeg har lite med pene klær som passer meg, og resten hadde gått til klær til unga. ❤️

 29. Jeg ville ha kjøpt klær til barna, og masse i newbie serien. Den er så fin!

 30. Hadde du sett undertøysskuffen min, så hadde du visst hvordan kortet skulle gå. Med energi på bånn, så har prioriteringen vært så som så. Men, jeg har hørt at om man er lekkert kledd innerst så påvirker det resten av deg.. Verdt å prøve ?

 31. Ville kjøpt klær til mellomgutten som har vokst masse disse siste månedene. Han trenger blant annet bukser uten høyvann 😀

 32. Det hadde nok blitt klær til (forhåpentligvis) meg selv… (Dårlig på å prioritere meg 🙈) og til jenta vår 🎅🎅

 33. Ville kjøpt juleklær til guttungen og kanskje en ny genser til meg…

 34. For en fantastisk giveaway 😊 Skulle gjerne brukt det på juleantrekk til Mille og Leo.

 35. Jeg ville kjøpt klær til mine 5 barn

 36. Da hadde jeg kjøpt like juleklær til gutta mine fra newbie ! Elsker den serien !!:)

 37. Janne Natalie Nicolaysen

  Kjøpe klær til lillemann, siden han har vokst mye i det siste og trenger nye klær 💙 og muligens noe til meg selv😊

 38. Vil nok bruke penger på meg selv, ingen som kjøper klær til meg så jeg må gjøre det selv 👍

 39. Penklær til 4 barn koster… så hadde brukt gavekortet til det 🙂

 40. Jeg ville ha kjøpt juleklær til min sønn på KappAhl da de har sååå mye fint til barn der ❤️ Kvaliteten er topp og vi handler mest klær der 😊
  Ha en flott adventstid 💜

 41. Ville brukt det på klær til min fine datter, Freya ❤

 42. Klær til barna 😊

 43. Jeg hadde kjøpt julekjole til jentene mine😍 De trenger sårt noe nytt, vokser jo så fort. Klem fra JUOT.

 44. Klær til meg xD

 45. Marthe Killi Korsrud

  Klær til snuppa og klær til meg selv 😊

 46. Jeg ville kjøpt kjole til jentene min som vokser så fort!!

 47. Jeg vil kjøpe klær til barnebarnet mitt.
  Mammaen hennes står midt oppi cellegift og kjemper mot kreften.
  Så jeg har derfor lyst og ta barnebarnet mitt med på en ekstra handle runde,det hun kan få handle seg nye klær og få en dag da det bare er henne det handler om.

 48. Nytt pentøy til barna, de vokser alt for fort 😂😍

 49. Julegaver til store og små 🙂

 50. Nye klær til barnebarna

 51. Hade köpt kläder till barnen som växer så det knakar för tillfället 😜😬

 52. Julekjole til meg selv – og nye votter til begge barna👏🏻❄️ Har en tendens til å miste en vott her og der..🙄

 53. Ville brukt det på klær til meg og min datter 🤗💫

 54. Trenger nytt juleantrekk

 55. Jeg ville funnet noe fint til meg selv, og kanskje et par julegaver. 🙂

 56. Juleklær til ungene 😄

 57. Jeg ville gjerne ha brukt det på mine barn❤️ Kjøpt et juleantrekk til de alle sammen❤️

 58. Julegaver til familie og venner 😀

 59. Klær til ungene😍🤶🏻🎅🏻

 60. Ønsker å bruke det på juleklær til barna 🙂

 61. OI, er det for sent å bli med? Jeg prøver meg iallefall. Jeg tror jeg ville prøvd å få brukt gavekortet på klær til meg selv, for jeg husker ikke sist jeg handlet noe til meg selv.

 62. Nye juleklær til ungene 😁

Legg inn en kommentar