1. Søndag i advent og årets adventsstake

I dag er det 1. Advent og vi har tent lys, spist kalkun, hørt på julemusikk og kost oss masse. Det er så kos når man nærmer seg julen, det er den beste høytiden vi har synes jeg.

Jeg har lenge lurt på hvordan jeg vil ha årets adventsstake, jeg har jo en sånn vanlig til lange lys, men jeg ville ha noe unikt, så da mekket jeg meg en.

jul4

Jeg ville gå for noe enkelt, men stilfullt i år da pynt ikke  pleier å få stå i fred fra små barnehender særlig lenge. Også synes jeg det er renest og penest 🙂 Ungene synes også det var artig, og lurte på hvorfor mamma la kuler inne i glassene 😉 Lysene er fra IKEA tror jeg 🙂

jul5

Det første lyset ble tent mens vi spiste middag:

Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede. 
Det står og skinner for seg selv og oss som er til stede. 
Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede 🙂

Hva har dere gjort i dag?

(Lest 44 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

Legg inn en kommentar