24 dager til desember, et helseprosjekt

Desember er en måned med mye snop og bakst. Det er avslutninger, julebord og juletrefester. Og at en del av dette legger seg som litt ekstra «kjærelighets.håndtak» er ikke til å legge skjul på. Så i år skal jeg utfordre meg selv (og mannen). I morgen er det 24 dager til desember, og disse 24 dagene skal være uten «tilsatt» sukker. Det vil si at vi ikke skal spise snop, drikke brus o.l. Slik at vi, forhåpentligvis, ikke er like fysne i desember.

Nå som jeg ammer mindre og mindre også så er det ikke noen stor fare for at han får i seng ugunstige stoffer gjennom melken. For jeg er ikke av de som ammingen hjelper til på vektnedgangen. Mammakiloene sitter som støpt på kroppen. Så nå håper jeg at forbrenningen setter litt fart på seg igjen.

24 dager til desember

Jeg kommer til å veie å måle meg i morgen tidlig og igjen etter 12 dager, og til slutt etter 24 dager. Og jeg har ganske høye forventninger til meg selv. Dette SKAL jeg klare. Og det blir bare enda en måte å telle ned til jeg får pynte til jul. Og jeg har planlagt ned i minste detalj på hvordan jeg skal få det til. Og jeg er så heldig at mannen er med meg på prosjektet.

Om du også vil være med har jeg laget en kalender du kan krysse av på her, eller du kan bruke en vanlig kalender eller planlegger og krysse av der eller klistre inn noen søte klistremerker for hver dag du har gjennomført.

Bruk gjerne #frujacobsen24dager i bilder på instagram

Blir du med å teller 24 dager til desember?

(Lest 164 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss.

Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

4 Comments:

Legg inn en kommentar