Adventskalender for te-elskere fra Villheim.no

// sponset kalender//

tekalender

For noen uker siden fikk jeg et spørsmål fra ei jeg er stolt av å kunne kalle venninne. Kuleste Anita bak nettbutikken Villheim.  Hun lurte på om jeg likte te? Jo, det gjør jeg jo. Men jeg har ikke prøvd så mange forskjellige typer da. Så spurte hun om jeg ville ha en te-kalender. Og jeg svarte at det ville jeg gjerne.

Tenk deg å synke ned i sofaen med et julemagasin og en kopp varm te når barna er lagt, og snøen og vinden herjer ute?! Høres ut som en fjern drøm, men det er altså det jeg så for meg når jeg ble spurt.

tekalender1

Anita går virkelig inn for å være god mot kundene sine. For hun lager disse kalenderne helt selv. Hun pakker inn te i søte konvolutter, klipper bånd, trer på nydelige små klyper og legger de i cellofanposer.

Det er nostalgi og stemning i de søte konvoluttene som henger på kjøkkenet mitt, og det dufter nydelig. Og jeg bare klør i fingrene for å kunne åpne en.

Teen er økologisk, så dette er en miljøvennlig, sunn, varmende og vakker kalender. Den pynter virkelig opp kjøkkenet. Og siden den er pakket inn med Anitas omtanke så er den også perfekt å gi bort til en god venninne, til mammaen din, en tante, bestemor eller bare gi den til deg selv?

tekalender fra villheim.no

Dette er en kalender helt etter min smak. Og jeg håper jeg rekker å synke ned i sofaen iallefall noen av dagene i Desember for å kjenne roen senke seg, selv om det ikke er bare bare med fire små som er fulle av spillopper og juleglede.

Du kan kjøpe te-kalenderen hos Villheim.no, men du bør forte deg for det er kun et begrenset antall. Villheim.no er en økologisk nettbutikk, med fokus på at det skal være bra for liten og stor, og ikke minst miljøet vi lever i. Bruk hodet, vi har bare en klode.

Har du hørt om Villheim.no ?

Liker du te? Hvem ville du gitt den til? Er du ferdig med adventskalendere for i år?

(Lest 265 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

8 Comments:

  1. ^Så kult! jeg elsker te, drikker flere kopper om dagen. Når noen jeg kjenner er på tur ber jeg de kjøpe med te, fått te fra india å greier i gave av søsteren min. for noen uker siden hadde ei venninne kjøpt juleblad å te og lagt i poskassa mi. blir ikke koseligere en det. Så ville gitt den til meg selv :p da alle rundt meg drekk kaffe.

  2. Jeg digger denne kalenderen, jeg har da prøvesmakt den allerede ? jukset litt! Fant mange gode spennede og nye smaker også! Bare å glede seg!

  3. Hvor nydelig? Dekorativt i tillegg til å smake godt? La kalenderluken minne deg på å ta en 5-minutters pause daglig til å bare være deg selv, nyte smaken og lukten på teen. Den gir et utrolig godt mindfulness-øyeblikk, vil jeg tro❤️

  4. Jeg liker te, og jeg ville gitt en slik til barna mine!

  5. Ah, så deilig =) Jeg er veldig glad i te, og drikker ekstra mye av det nå som jeg ammer, for da har jeg kutta kaffen =)

  6. Jeg fikk en te-kalender i fjor, veldig stas for både meg og giveren.

    Vakker kalender du viser frem!

Legg inn en kommentar