Android apps for små barn

Prinsen min på 2,5 år synes det er veldig stas med telefoner, og når han er sliten synes han det er kjempe stas med mammas telefon. Så jeg har lastet ned noen flotte apps som han synes er kjempe morsomme.

Talking Tom Cat

 En artig app for de små, snakk til han og han gjentar det du sier med en morsom stemme. Du kan også gi han melk og trykke på han for at det skal skje forskjellige ting.

Prinsen min satt LENGE stille og bare snakket og lo sammen med Tom.

Talkin Gina The Giraffe

 Denne er også kjempe flott. Den kan være enkel nok for små barn og den kan gjøres mer avansert for de litt større barna. Den gjentar det du sier og du kan gi henne is, vann og saft. I tillegg er det spill med henne der du leker klappe leker med telefonen. Utrolig artig.

Talking Ben The Dog

 Denne er en morsom hund, som gjentar det du sier, eller du kan «ringe» han og ha en samtale med han. Du kan kile han på magen og tulle med han.

Du kan også bli med i kjemi labben hans og lage masse forskjellige blandinger som gir ulikt utfall.

Med alle disse 3 kan du filme deg selv eller barnet mens de leker også har du et artig minne 🙂

Kids Doodle: 

 Dette er et tegneprogram for barn, bare før fingeren over skjermen og du tegner. Du kan velge farge på bakgrunnen og om du vil tegne med blyant eller andre tegneredskaper.

Når du har tegnet kan du spille av tegningen som en film og se hvordan den blir til. Kjempe artig for stor og liten.

Har du prøvd disse? Har du tips til flere apps for barn?

(Lest 43 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

11 Comments:

 1. Hei! Kristine fra VG her. Nyttig oppfølging til sist apps-sak. Nå har jeg lagt innlegget ditt som dagens anbefaling på Lesernes VG, kanskje poster jeg det på Facebook http://www.facebook.com/lesernesvg og twitter http://twitter.com/lesernesvg også 🙂

 2. Hei:)
  Takk for koselig kommentar hos meg:) fin blogg du har! ja ikke sant det er litt kjekt å lese hos andre med barn på samme alder:) på den måten får jo man en del råd og man finner ut av ting man kanskje ikke har tenkt over før:) kjekt med en ny følger:D klem fra Yvonne

 3. Talking Tom cat er veldig populær hos jentene mine. De ler godt av den 🙂

 4. Takk for tips. Vi bruker også ToddlerLock, den kan underholde lenge f.eks på flyturer (i lufta med flight-mode på selvfølgelig).

 5. http://supertuxkart.sourceforge.net/

  Et barnespill, litt treigt for voksne, men tror barne vil like det.

 6. Må si det samme som Ragnhild – Toddlerlock har vært en stor hit her i heimen for min på snart 2 år 🙂

 7. Gratulerer med forsiden på VG! Jeg har ikke kommet meg så langt at jeg har sånn moderne telefon med apps på enda he he 🙂

  Hilde 🙂

 8. Hvorfor trenger slike spill tilgang til internett? Se litt igjennom hvilke tilganger appene har før dere laster ned.

 9. får jeg republisere denne saken på droidnytt.no ? jeg hadde tidligere en sak: http://www.droidnytt.no/2011/04/applikasjoner-for-f%C3%B8rskolebarn

  men jeg vil gjerne dele dine tanker og tips der også, hvis det er greit?

 10. Ingen som er kritiske til in-app kostnadene knyttet til disse spillene? Har selv betalt for flere av disse spillene og de skal fremdeles ha mer penger for flere funksjoner når man bruker spillene. F.eks. blir man overfalt av spørsmål om å kjøpe flere ingredienser til Ben’s kjemilab. Mine yngste blir hverfall frustrerte når de hele veien får opp disse restriksjonene. Viser jo også at VG og droidnytt ikke akkurat baserer «journalistikken» sin på objektive iaktagelser!

Legg inn en kommentar