Android apps

I dag fikk jeg 25 års bursdagsgaven fra min kjære og barna. En samsung glaxy s2!!! Og I’m in love <3 Dette er den beste telefonen jeg noen gang har vært borti. Fikk også med et etui i ekteskinn slik at den ikke blir ripete o.l

Og i denne forbindelsen så lurer jeg på hvilke android apps dere har og som dere synes er uunværlige? Jeg har lastet ned bloggedroid og runkeeper.

Ha en flott Søndag alle sammen.

(Lest 19 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

5 Comments:

  1. Gratulerer med ny telefon, og overstått! 🙂

    Ha en fin søndag 🙂

  2. Den er ikke overstått enda. er to uker til:-) men tusen takk..

  3. Gratulerer med ny telefon:) Jeg er også på jakt etter ny, men er usikker på hvilken jeg skal gå for. Er ikke så glad i touch skjerm nemlig.. Gubben prøver å overbevise meg om at det er det beste,men vet nå ikke helt..hehe.. 🙂

    Ha en fin søndag!

  4. Hehe.. Jaja, da må du ha en fin kveld så lenge, så håper jeg den virkelige bursdagen blir fin! Om to uker 😉

  5. Eg har og fått denna nå, og eg skjønner null nada niks 😛 Hjeeeelp meg 😀 Får ikkje til verken facebook eller noe eg 🙁 får ikkje til å søke opp ting på samsungapps heller.. Er bare de som er der eg får lasta ned..Blææ !

Legg inn en kommentar