Åpen brannstasjon

I morgen er det nok en gang duket for åpen brannstasjon rundt om i Norges land. Og det er stor stas for både store og små. De fleste brannstasjonene er åpne fra 10 – 14.

I Brannvernuka kan du besøke en brannstasjon og se hvordan brannfolkene har det på jobb! Du får lære mer om brann og brannvern, delta i konkurranser, prøvesitte brannbilene og mye annet. Ta gjerne med søsken, foreldre, tanter og onkler, bestemor og bestefar. Dette blir spennende for alle!

Vil du ta med deg ungene dine (mannen din) på besøk på brannstasjonen å se hvordan det foregår, så kan du gå inn HER og hvilke stasjoner som er åpne og når de er åpne 🙂

(Lest 58 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

2 Comments:

  1. Tusen takk for tips. Vi durer avgårde om en liten stund. Eler kaskje en lang stund, for mannen har en tendens til å bruker usannsynlig lang tid på ting.. Men vi skal rekke det da. Det skal vi. Ingrid vet ingenting ennå, så vi tenkte vi skulle prøve å holde det litt hemmelig.

  2. Min 3-åring var storfornøyd etter gårsdagens besøk, og capsen følger med overalt;)

Legg inn en kommentar