App for små mager

I går lastet jeg ned en super app for små babymager. Jepp, jeg kom tilfeldigvis over at HIPP har en app, der du kan få oppskrifter på babymat som du kan lage selv, eller tips til hvilke middagsglass eller grøttyper som passer din baby i alder.

Du kan skrive innkjøpsliste over hva du trenger til å lage middager eller fruktmoser, eller hvilke matglass/grøter du skal ha på butikken. Du kan titte igjennom sortementet og gjøre deg kjent med hvilke produkter de har. Du kan også se på en måltidplanlegger der de gir tips til hva du skal lage/gi den og den dagen og når på dagen du skal gi det.

Jeg synes det er utrolig praktisk med en slik app, for jeg er litt dårlig på oppskrifter. Men her får du mange gode tips og trinn for trinn hvordan du skal lage det. Så i kveld skal jeg lage litt eple og pæremos med kardemomme.

Vi har akkurat begynt med smaksprøver, og da på grøt. Men fra i går begynte jeg med å ha et glass med fruktmos i stellevesken for hun kan bli litt stresset på tur og ikke ville ha så mye pupp, og da er det greit at hun får i seg noe. Og at jeg vet ca hvor mye hun har fått i seg i løpet av dagen 🙂

Har du lastet ned denne? Lager du babymat selv eller kjøper du? Jeg kommer til å bytte på, er vi hjemme får hun hjemmelaget er vi ute får hun kjøpe mat 🙂 

(Lest 122 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

Legg inn en kommentar