Årets bunad

bunad1

 

Karoline og Kristine hadde vokst ut av bunadene sine, så i år måtte Kristine få en ny og Karoline arve etter storesøster. Jeg har lett igjennom alle nettbutikker og butikker etter en jeg synes er fin. Og valget falt i år på den som var på Sportmann. Synes den var så forseggjort og den går i samme fargene som min egen 🙂

bunad2

Fine detaljer øverst på brystet.

bunad3

Nederst på stakken.

Bunad4

Skjortearmen. Slike knapper er det også i halsen og på brystet på selve kjolen.

Her i huset er dette veldig viktig for oss å ha bunader/festdrakter på 17. Mai. Så alle 3 ungene og vi voksne har det, synes det er en koselig tradisjon 🙂

Hva skal barna ha på på 17. Mai? 

(Lest 90 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

3 Comments:

  1. Livet i Casa Didriksen

    En barnebutikk her skal legges ned og de hadde 50-70% på alle varer. Så vi slo til å kjøpte like bunader/festdrakter til alle tre.. Litt unødvendig siden i allefall Isa kunne ha arvet et eller annet fra Eir, men jeg synes det er så moro å kle dem matchende av og til..

  2. Så fin. Vi har hatt festdrakt i alle år, men i år tror jeg vi står over. Har til Kristoffer, men ikke til de to andre. Så de får pynte seg med noe annet!

Legg inn en kommentar