Årskavalkade 2014, del 3

Juli 2014:

Jeg skrev innlegget, Som en vond drøm, for å lette litt på egne tanker ang terrortrusselen mot Norge. Jeg var redd og engstelig, og jeg fikk heldigvis en haug med kommentarer om at jeg ikke var alene om det. I Høst ble jeg også intervjuet for et legetidsskrift ang det innlegget. Det er kjempe stas.

Vi hadde med oss ungene på Buggegården og i Kristiansand Dyrepark.

Jeg skrev om hvordan det var å ha Svangerskapsdiabetes, for jeg husker selv at jeg googlet meg rundt for å finne erfaringer. Noe om viste seg å ikke være så lett 🙂

Jeg skrev humorinnlegget: 15 ting bare en mammablogger kan forstå.

2014-08-11 16.25.08

August 2014:

 August ble preget av hverdagsinnlegg, prøve å komme inn i rutiner etter sommeren, varme fine kvelder ute i solen og minimalt med innlegg å fremheve 🙂

September 2014:

Jeg skrev et innlegg om hvordan det er å være mamma, men samtidig høysensitiv. Om fordeler og ulemper ved dette personlighetstrekket.

Jeg skrev også et innlegg om det å være mamma til høysensitive barn, og litt om hvordan det er i hverdagen.

Jeg skrev et innlegg om hva man kan gjøre med barna om høsten, og det ble fanget opp av TønsbergsBlad. Og vips ble jeg intervjuet av avisen og fikk bildet mitt bådet i avisen og på nettsiden dems.

Jeg skrev et innlegg om søskensjalusi, og hvordan man kan gjøre overgangen enkelst mulig og ammestunden rolig, selv med eldre søsken hengende rundt 🙂

indian4

(Lest 21 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

Legg inn en kommentar