Barna sover – seiers dans

De fleste småbarnsforeldre kjenner seg nok godt igjen om jeg sier at enkelte dager teller man mer ned til leggetid enn andre dager. I dag har vært en slik dag her, de to store har enten kranglet seg i mellom eller funnet på noe minstesøsteren blir sinna for, og det kan føles som om alle tre stod opp på feil side av sengen….

Og med mors dårlige form om dagen, med verking og låsninger i ryggen + verkende, stive ledd i hendene så er det en skikkelig dårlig kombinasjon med kranglete barn som kommer krypende opp på fanget 50 ganger i timen hver, fordi en har sagt at den andre er teit.

Men sånn er det å ha tre tette, noen dager leker de fint og man merker de knapt, mens andre dager holder det med at de ser hverandre så er søsken»kjærligheten» i gang. Og etter det jeg har hørt fra de som har eldre barn,  kan jeg regne med at det blir slik i noen år til 😉

Så når klokken bikket 19.30 i dag var det ganske godt å kunne synke ned i sofaen med pledd, puter, frukt og netflix på iPaden før det er Jordskott senere i kveld.

Jeg lar Esther Anderson fra bloggen The Story Of This Life ta seiers dansen for at 3 av 3 barn er i seng for i kveld i og med at ryggen min ikke er i dansemodus om dagen 😉

Har du tatt seiersdansen enda? Hva er ditt MUST å se på netflix?

(Lest 55 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

2 Comments:

  1. Pingback: Barna sover – seiers dans | Blopp.no

  2. Kjenner meg veldig igjen i den der ja! 😀

Legg inn en kommentar