Barnas basar på Kids Expo.

Første helgen i November (1-3. November) arrangeres et stor messe for barn, denne messen heter Kids Expo.  Her er det noe for barn i alle aldre, med mange forskjellige stands.

Barna kan boltre seg med andre barn, og bygge lego på 1000 kvm aktivitetsområde, dere kan besøke Legos 500 kvm messebutikk, Sprell har 250 kvm kombinert aktivitetsområde og messebutikk.

Sval fra MGP Junior skal ha konsert på Lørdagen, Isac Elliot skal ha en minikonsert på Fredagen, itillegg kommer det skuespillere fra Mormor og de åtte ungene filmen som skal ha show,  du kan treffe Knerten og Karoline, og masse andre herlige utstillere.

Noen av de andre som skal ha aktiviteter og stands er: Donald Duck & Co, Julia, Inspiria Science senter, Superland, Forskerfabrikken, Barbie, og mange flere, de kan du lese om HER. 

Aktiviteter for barn med flotte Line Konstali i spissen skal også dit og ha aktiviteter. De skal bland annet ha cupcakepynting med herlige Bente Nymoen fra Mammas bakeri som var med på Kakekrigen på FEM.

De skal også arrangere Barnas basar, der inntektene skal gå til Barnekreftforeningen. De skal stå på stand sammen med klatrebarna som gir 10% av salget sitt til Barnekreftforeningen.

De skal også arrangere barnas fiskedam, og ønsker seg premier til å ha i dammen om det er et nøkkelknippe, en penn eller noe annet du vil sponse dem med nå ikke nøl med å ta kontakt med Line Konstali: line@aktiviteterforbarn.no  kanskje har du og din bedrift noe å bidra med?

kids

Kanskje sees vi der?

Skal du på kids expo? 

(Lest 36 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

Legg inn en kommentar