BassonBaby Street

På Facebook er jeg medlem av en termingruppe, og vi har holdt  sammen helt siden babyene våre var små frø i magen og vi ikke enda visste hvordan det ville gå. Men nå er alle babyene snart rundet 5 mnd, og vi er noen der inne med vogndilla.

Her for en stund tilbake byttet «alle» vogn til Brio Smile, men jeg synes liksom at bagen på den er så liten siden våre barn har en tendens til å være litt store og runde for alderen, men ellers synes jeg den var kul. Men så kom jeg over Augustsalget hos Mimmis, og der lyste en liknende vogn mot meg og med en DIGER bag på.

Etter å faktisk ha vekket mannen grytidlig (for jeg lå å ammet når jeg så det), så ble den bestillt bare noen få timer etterpå.

Jeg har jo vært hellig overbevist om at TFK er «min» vogn, men jeg har kjent at jeg ikke har vært 100% fornøyd. Mest med tanke på at man bare kan ha barnet fra seg i sportsdelen. Så den fikk ny eier bare noen timer etter at den var lagt ut av søteste Hild Frøya. 

Eneste som irriterer meg grønn, og sånn er det med alle nye vogner er at de er designet for folk på farten og dermet tåler jo ikke varekurven noe som helst. Hva skjedde med de gode gamle metallkurvene? De stoffkurvene ser jo ikke ut etter et par runder i møkkaværet.

På denne vognen kan  du velge mellom to bager, hvor den største er hele 91!! cm. Så det passer fint siden frøkna allerede nesten er 70 cm, og man skal ha plass til vognpose og klær på babyen etterhvert som det blir kaldt.

De forrerste hjulene er låsbare, så om du skal gå i grus eller pakka snø er det bare å låse hjulene så de ikke spinner i alle retninger.

Oppdatering:

EVA-hjul er ikke noe for meg. Vognen var også litt for spinkel til å gå mye i skog og ha barn hengende på. Den er nok mest for de som bor i byene 🙂

Hvordan vogn/vogner har du? 

(Lest 69 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

One Comment:

  1. Elsker TFK, brukte den på kjøpesenteret. God å trille, og Cornelis stortrives oppi der. Har ikke fått de selene ennå da, så vi bruker TFK når vi er på tur bare. Tør liksom ikke å la han sove oppi der uten seler. men det kommer det også.. hehe..

Legg inn en kommentar