Bedrockers

For de som så på Flintstones som små kan tro at dagens innlegg skal handle om byen som Fred og Wilma bor i, men da må jeg skuffe dere.

Dette innlegget handler om noe laaangt mer praktisk, og noe som jeg har funnet ut er et must for trette småbarnsmødre. For det er ikke til å legge under en stol at det er nettopp det jeg er. Senest i natt så fikk jeg en total på 45 minutter sammenhengende søvn, det sier seg selv da at hjernen ikke fungerer optimalt.

De siste 10 mnd kan jeg vel telle på en, kanskje to, hender hvor mange netter jeg har fått mer enn 3 timers sammenhengende søvn. Og for meg er det ikke det som er værst, men det verste er når babyen HYLER og kaver midt på natten. Og det er ikke lenger greit nok å sovne hos mamma slik det var før.

 

Men, jeg er så heldig at jeg er medlem av verdens beste termingruppe på facebook, og der var det ei som snakket varmt om Bedrockers. Jeg tenkte ikke så mye mer over akkurat det, men ordet festet seg i hodet og jeg gikk lenge å tenkte på dette.

Sjekket på nett og ellos hadde slike. Jeg skulle jo allikevel bestille derfra, men var ikke akkurat planen å bruke 300 kr på noe jeg inne visste om virket over hodet.

Men hjem kom de, og mannen skrudde til han så mann med ljåen. Og vips kunne man vippe på sengen. Og guri så deilig det var å slippe å stå å «riste» på babyen i sengen. Nå kan jeg sitte på sengekanten min og vugge på sengen, DET er fantastisk.

Det skal sies at det har ikke blitt noen merkbar forskjell enda, annet at hun ligger lenger i sin egen seng så lenge jeg vugger på henne. Så det kan jo hende at det funker etterhvert, men det er i allefall utrolig praktisk å kunne vugge litt på sengen når hun begynner å bli urolig enn å måtte vugge på babyen i sengen.

Hun roes lettere, og mor få en mer gunstig stilling og risikerer ikke feil belastninger.

bedrockers

Så de er absolutt verdt pengene, skulle bare ønske det var en quickfix på nattetrøbbel 😛 Men som jeg har fått forklart så er dette noe som henger igjen hos babyene fra dyrelivet og er en overlevelses teknikk fra babyens side. Så blir spennende å se når hun skal begynne å sove skikkelig om natten. Kristian har aldri tullet om natten, Kristine begynte å tulle ved 10 mnd alder og holdt det gående til 18 mnd alder.

Har du prøvd bedrockere? Hvordan sov/sover ditt/dine barn om natten? 

(Lest 53 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

Legg inn en kommentar