Bli ny dag

I dag hadde jeg avtale med ei koselig jente fra nabobyenat jeg skulle være hennes hårmodell fordi hun er lærling i frisørfaget. Og siden jeg allikevel ville ha en forandring så var det like greit å gå all inn…

Så på morgenen i dag var jeg noe stressa, for jeg har ikke hatt noen frisyre på håret siden jeg fikk Storebror. Altså har håret fått gro mer eller mindre vilt i 5 år, om du ser bort fra noen små stussinger her og deg, og mitt egne forsøk med kjøkkensaksen for 3 år siden 🙂

Langt, tykt, krøllete, tørt og uregjerlig. Var veldig lei av å ha det i strikk eller flette til en hver tid. Også sånn som jeg røyter. LAAAAANGE lyse hår over alt. Er egentlig rart jeg har mer hår på hodet.

Etter 2 timer i frisørstolen, med hodebunnmassasje, og håndspa så var jeg klar. Og resultatet ble så utrolig bra. Har ikke følt meg så vel på lenge. Det er fantastisk å føle seg litt fresh igjen.

meg1 meg2

Så nå er mor fresh og har fått et litt mer oppdatert utsende på håret. Laaangt hår er ikke så lett å hanskes med og jeg trives egentlig veldig godt med litt mer typete sveis.

Det er så deilig når man gjør slike ting for seg selv, man blir i så veldig godt humør etterpå 🙂

Hva synes du?

(Lest 41 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

10 Comments:

 1. Du blei kjempe fin!! Viktig å føle seg vell i en hektisk hverdag 🙂

 2. Du ble råflott! 🙂

 3. En familie - En inntekt

  Det ble kjempeflott! Herlig med litt forandring i ny og ne 🙂

 4. En familie - En inntekt

  Du ble kjempeflott! Herlig med litt forandring av og til 🙂

 5. Du ble fiiiiin, snuppa <3

 6. Så fin du ble!!!:D Likte det skikkelig godt! Haha, med den manken tror jeg ikke du skal bekymre deg for om det forsvinner litt ;))

 7. Du stråler !! Det var råflott og veldig kledelig 🙂 klem 🙂

 8. Så fin du ble 🙂

 9. Livet i Jordbærveien

  Du ble kjempelekker!

  Det å faktisk fikse topplokket er utrolig forfriskende ja! Jeg klippet meg helt kort her i høst, etter å ha latt håret gro vilt nesten ned på rompa. Befriende rett og slett 🙂

 10. Så fin du ble! Såååå tjukt og fint hår du har !
  (blar meg gjennom eldre innlegg du har skrevet på bloggen ) =)

Legg inn en kommentar