Boob gravid / ammegenser fra mammatrend.no

// Sponset genser//

For noen dager siden fikk jeg en fin fin pakke i posten fra Mammatrend, og i den befant det seg 2 stk ammebh og en deilig mamma / ammegenser i fleece fra Boob. 

Og dette passet jo veldig fint etter som at temperaturene har sunket til frysepunktet om morgenene her, og alle jakkene mine har blitt for små 🙁 Så må nok ty til mannen sine jakker i vinter, om jeg får de igjen da 😛 Men for nå er det denne genseren som funker som jakke for meg.

Her er det god plass til min voksende mage, og den er deilig og varm, det som er så utrolig praktisk med den er at når magen er borte så kan man lukke glidelåsen og vips er det en ammegenser. Og for meg som  blir mamma om vinteren så er det godt med noe varmt på brystene, så kanskje jeg kan unngå brystbetennelser denne gangen.

ammegenser

Se så fin den er <3

2015-10-15 19.19.08

Halvvanter er intergrert i ermet.

2015-10-15 19.19.26

Glidelåsen som kan lukkes når man ikke lenger er gravid

2015-10-15 19.19.43

Glidelås på armen til nøkler f.eks.

Det er også en lomme på ryggen, den har jeg brukt til å ha luen min i og mobilen 🙂

boobammegenser2

Dette har på kort tid blitt min favoritt genser, og jeg gleder meg til å kunne bruke den når jeg ammer også, for med ammeluke foran, så er det bare å vippe puppen ut samtidig som du dekker deg noenlunde til, så kanskje, men bare kanskje klarer andre folk uten filter å la være å kommentere at jeg ammer på offentlige plasser. Babyen er sulten når den er sulten 🙂

boobammagenser3

Jeg er god og varm, og holder brystene varme mens jeg er ute å går tur i den friske høstluften 🙂

Jeg husker ei venninne av meg fikk Boobammegenser når hun fikk 2.mann og jeg husker at jeg var såå misunnelig på henne, og hun skrøyt den opp i skyene og det kan jeg virkelig forstå 🙂 Også skiller den seg litt ut fra mammatøyet på HM o.l. for det synes jeg kan bli litt kjedelig fordi ALLE har det.

Jeg kan absolutt anbefale en tur innom mammatrend om du ønsker deg litt finere ammebher, og litt annerledes mammatøy som ikke finnes i kjedebutikkene. De har også badedrakter om du f.eks har tenkt deg til varmere strøk med mammamagen din 🙂

(Lest 278 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

One Comment:

  1. Pingback: My boob(s), my boob(s) are ok - Fru Jacobsen

Legg inn en kommentar