Born to be wild – Kappahl

// Sponset antrekk//

I dag har Kristine virkelig kledd seg skikkelig opp, hun er ei frøken som ELSKER å stæsje seg opp. Kjoler, smykker, røffe detaljer kombinert med det søte er ting man stortsett ser henne i, og at mamma da tar bilder er ekstra stas.

Kappahl har så utrolig mye lekkert til små jenter og gutter, fra det mest sukkersøte til det mer rocka. Og her har vi blandet to stiler: Rocka skinnjakke fra Kappahl, med søte og behagelige klær fra Me & I.

Hun velger som regel hva hun skal ha på seg helt selv.

Kappahl skinnjakke for barn me and i og kappahl

Her har hun på seg «skinn»jakke fra Kappahl, Tunika fra Me & I og Fluid pants fra Me & I. Sko fra Skopunkten.

Klærne fra Me & I holder seg myke og i fasong vask etter vask, og falmer ikke i fargene. I tillegg er de super gode å ha på, og passer egentlig alle kroppsfasonger. Den Tunikaen er en av favorittene i skapet hennes, og når hun har på seg sin vil hun gjerne at lillesøster og mamma skal matche for vi har de samme 🙂

Les også: Barnklær litt utenom det vanlige

Liker dine barn å kle seg opp? Hva synes du om antrekket? Liker du klærne til Kappahl?

(Lest 70 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

3 Comments:

  1. Pingback: Born to be wild | Blopp.no

  2. Dette innlegget var jo bare supersøtt 🙂 Så fin hun er i klærne, og flink til å finne frem! Jenta mi er litt lik faren, hun bare tar på seg noe hun liker og gjerne bak frem! Mens lillebror er nøye med hva han har på seg, aldri tskjorten under, den skal oppå genseren, og helst ikke bukse. Bare strømpebukse fra eller shorts. Hvis han må pynte seg (bukse og skjorte) så bør pappaen gjøre det også!

  3. Så flott antrekk! Det er kjekt å pynte seg litt innimellom:) Selv har jeg to gutter som bryr seg fint lite om hva de går i, så lenge det er komfortabelt på.

Legg inn en kommentar