Brother Max avvenningskopp

//sponset kopp//

bm1

Før jul fikk vi en pakke i posten fra Amvina, og blant tingene i den var BrotherMax avvenningkopp. Karoline har vært mest glad i puppen og når hun sluttet med den var det flasken som var best, men hun har alltid skulle holde flasken selv. (hun var 10 mnd når hun begynte med flaske). Så for å få henne til å gå over til kopp her denne vært fantastisk.

Den har silikontut slik som flaskene så det blir ikke så stor overgang, den har et godt grep med litt helling slik at hun ikke suger luft.

bm2

I tillegg er den god å tygge på for ømme og kløende gommer når tennene skal frem. Og med kald drikke på så blir den enda mer lindrende.

bm4

BrotherMax koppen har flere bruksområder, og det følger også med en ring så man kan øve på å drikke uten tut på koppen, men hun er bare 1 år enda så det har ikke vi testet ut. Det nærmeste vi har kommet uten tut enda er sugerør.

Her kan du se en video med alle mulighetene:

Du kan også lese mer om den på Amvina sine nettsider. Du finne brothermax produktene hos blant annet Lilleprinsen.no

Bruker dine barn tutekop? Hvilken var/er din favoritt?

(Lest 51 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

Legg inn en kommentar