Da Fru Jacobsen møtte Herr Jacobsen

I dag hadde jeg avtale om intervju med Hans – Petter Jacobsen i NRK P1+ kl 9.30 på et program som heter Jacobsen møter Jacobsen, og midt i morgenstellet med ungene ringte telefonen med en forespørsel om jeg kunne ta det kl 09.00. Da var det bare å kaste seg rundt og sette ungene med Karsten og Petra på tv’n så mor fikk pratet uforstyrret.

Vi prøvde først å få til et skype intervju, men teknikken valgte å krangle det til, så da ble det telefon. Kjekt med slike tekniske duppedingser du. Men vi fikk nå til slutt koplet meg til studio og jeg fikk gjennomført intervjuet mitt. Og det gikk ganske fint, og jeg tror jeg har hørt opptaket minst 20 ganger i dag, og jeg klarer ikke å bli komfortabel med min egen stemme på radio. Det var kjempe morsomt at de har snappet opp min lille blogg i den STORE Bloggosfæren.

jacobsenmøterjacobsen

Om du vil høre intervjuet kan du klikke deg inn her.

Overskriften er tatt direkte fra en av sluttreplikkene til Hans-Petter. 

Jeg har aldri vært på radio før, men jeg har vært på både tv, video og aviser i sin tid så det var vel på tide 😉

Hva synes du om intervjuet? Har du vært på radio før?

(Lest 56 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

One Comment:

  1. Kjempebra, Trine Lise! Du er så flink og du har en kjempefin stemme!

Legg inn en kommentar