Den første tanna

I går når vi ventet på at pizzaen skulle bli ferdig så vi at den ene løse tannen hans så og si lå i munnen hans, så da var det bare å få dratt den ut. Og det var nok på tide siden den nye kom til syne med en gang under. Og jeg ser nå at den andre tannan må rugges mer på også for den nye tannnen er på vei opp under den løse tannen, problemet er bare at vi ikke får røre de og han er rake motsetningen til sin mor som rugget alt hun orket som liten 😛

10414381_290235924510996_8080553569068061077_n

Men han syntes det var stor stas å våkne i dag og se at tannfeen hadde vært på besøk hos han, så nå går han bare rundt med lommeboken sin og er klar for å dra på shopping.

Er utrolig rart å tenke på at han har blitt så stor at han har begynt å felle tenner, synes ikke det er lenge siden han var liten gutt som bare ville sove på mammaen sin.

Så til alle dere mammaer  og pappaer der ute, har dere noen gode tips til å få løsnet den siste tannen også? Når begynte dine barn å miste tenner?

(Lest 25 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

3 Comments:

  1. Tänderna lossnar (oftast) när dem ska, ingen vits att stressa. Vi och flera av mina vänner har fått det beskedet av tandläkare när vi frågat vad man ska göra om man ser att de nya tänderna kommer. I vissa sällsynta tillfällen behöver man göra något åt det men i de allra flesta fall ordnar det sig av sig självt. Samuel går just nu runt med 4a lösa tänder. 2 av dem har varit lösa sedan i somras 🙂

  2. Oi, lykke til:) Ine har ikke mistet tenner, enda 😀

  3. Alltid så morsomt med tenner som faller ut 🙂
    Gratulerer til han 🙂

Legg inn en kommentar