Den nest siste dagen i året

I natt hadde vi en kjip natt, der Karoline våknet ørtogfjørti ganger, så en eller annen gang gadd jeg ikke å krangle mer med henne og tok henne i vår seng, jeg husker ikke når eller hvordan jeg fikk henne til å sove der, men jeg merket at hun sov når Kristine skulle på do en gang tidlig på morgenen, men heldigvis fikk mannen henne i seng igjen.

Dagen har gått til å se filmer med ungene, og spise opp julekakene så vi slipper å kaste så masse 😛

Etter middagen bega jeg meg ut på et prosjekt jeg angrer for at jeg startet, jeg demonterte hele kjøkkenviften for den har ikke virket skikkelig siden vi flyttet hit, og dette er en av de som ikke det er filter i, så du kan tro det var en grisete jobb. I hele TO timer holdt jeg på med den, men det ble veldig bra tilslutt, fikk også endelig skiftet lyspære over ovnen ca 6 mnd etter at den tok kvelden.

Jeg har også fjernet julepynten i dag, så i morgen kommer det nye duker på plass, og vi går inn i det nye året med blanke ark.


Så den nest siste dagen i året har gått med til å vaske, vaske og atter vaske 🙂

Hva hr du brukt årets nest siste dag på? 

(Lest 27 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

3 Comments:

  1. Mammatiltogutter

    Vi har vært på juletrefest idag 🙂

  2. Jeg har vært på salg på farmandstredet også har jeg gjort husarbeid i dag. Ønsker å starte 2014 med blanke ark jeg og 🙂

  3. Her har vi bare slappet av siden jeg har hatt fri fra jobb. vært ute på trilletur og en tur ute i byen 🙂 skulle gjerne rydda vekk julepynten her også men tar det heller i løpet av uka om jeg har fri (ennå) hehe :p

Legg inn en kommentar