Du vet du er småbarns mamma når…….

Bildet er lånt her.

Du vet du er småbarnsmamma når du innen kl 12.00 har:

* Støvsuget og ryddet hele huset.

* Redd opp sengene

* Laget kanelsnurrer

* Vasket alle husets vinduer inne og ute

* Vasket opp etter gårsdagen

* Hentet posten og bært ut søppel

* Vasket to maskiner med tøy

* Lagt på plass alt det brettede tøyet på vaskerommet

* Vasket toalettet

* Snakket med mannen som skal grave fibernett om hvis det passer best.

Trenger jeg å si at resten av dagen blir kun avslapping 🙂


(Lest 26 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

5 Comments:

 1. niks. kjenner meg overhodet ikke igjen. jeg vil påstå at du vet du er mamma når du tar på deg genseren med banan på skulderen fordi det er det reneste plagget du har, og du syns mascaraen du tok på for tre dager siden er helt ok om du bare tørker deg under øynene med en våtserviett..
  jeg vil også påstå at mammafølelsen er i høy grad levende når du kan klare deg med rundt 4t søvn i døgnet, samt leve med at det ligger brødskiverester under alle bordene og at det er smurt prim på mobiltelefonen din.
  For mammaer er da alt for opptatt til å holde huset strøkent og klesvasken ajour!
  Som mamma blir du ekspert på skippertak før svigermor kommer innom, og vet at poden blir like møkkete om fem minutter igjen, så du gidder ikke skifte hver gang han/hun søler.

 2. hehe ja…. Jeg er av dem som liker at det ser nesten strøkent ut jeg da. Mye støvsuging og rydding her i heimen, men jeg blir sur hvis det ser bomba ut 🙂

 3. Niks! Eg kjenner meg heller ikkje att! 😀
  Ingen vindusvask eller kanelsnurrar her i huset!
  Men du er flink! 🙂

 4. Du bør bytte ut småbarnsmamma med supermamma! 😉 JEg er iallefall skikkelig imponert.

 5. vel, det hendte det var strøkent her og. faktisk ganske så ofte. men det var før jeg fikk disse to ungene da, hehehe.
  tror du må skaffe deg sånn SuperMamma-tskjorte, og så kan du komme og dra over hos meg når du er ferdig! haha

Legg inn en kommentar