En himmel i brann

himmel1

I går kveld var det fortsatt godt og varmt når klokken bikket 22. Og når jeg var ute å skulle rydde opp etter ungene og gi katten mat så var himmelen så vakker. Så jeg måtte inn å hente kameraet for å knipse noen bilder.

himmel2

Jeg synes det er så flott med slik, brennende himmel. Kanskje er det underbevisstheten som gleder seg over at fra gammelt av mente de at når himmelen brenner når solen går ned blir det værforandringer. Og i dag er det litt kjøligere og en levlig temperatur ute. Det er også meldt regn et par dager, men det tror jeg plenen vår blir ganske glad for fordi den har gått fra å være frodig, myk og grønn til å bli hard, tørr og gul 🙂

himmel3

Nå har vi inntatt frokosten, og skal snart begynne å gjøre oss klare, pynte oss litt, pakke inn pakker og sette kursen mot familiebursdag. Ungene gleder seg allerede stort til å leke med fetter og kusine.

Ha en super Lørdag alle sammen <3

Hvordan er været hos deg i dag? Hva er planene for dagen?

(Lest 43 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

3 Comments:

  1. Vackert!
    Påminner om att kika in hos mig för att se vilka som vann GetInspired give awayen 😉 😀

  2. Nydelige bilder! 🙂 Der er så vakkert med sommer – her har vi jo sol døgnet rundt, og det er bare helt himmelsk, en får jo lyst til å være våken hele døgnet 🙂

  3. Så fine bilder! Jeg er stadig vekk ute med kameraet selv, og himmelen er et yndet objekt, sammen med havet. Noen bilder har jeg delt på min blogg http://vinterjenta.blogspot.no/

Legg inn en kommentar