En skummel beskjed!!

1-no

Hjelpes?! Nå er jeg virkelig redd!! Jeg skulle ta inn Lillebror fra dupp i går, og oppi vognen lå denne lappen!

Jeg tror det er noe virkelig spennende som kommer til å skje på Jollyroom neste uke!! Følg med!

(Lest 61 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

3 Comments:

  1. Jeg følger med jeg selv om jeg ikke trenger barneutstyr lenger. Stort sett det jeg har besøkt
    Jollyroom for faktisk?

  2. Jeg fikk ingen skummel lapp, bare en koselig kopp, jeg følger med videre!

Legg inn en kommentar