En mors røst

Kristian er en liten goding om dagen, og jeg kjenner mammahjertet bobler over av lykke og glede når det er tid for leggetid med han. Det er ikke det at jeg endelig får han i seng altså, men da har vi tid helt alene uten forstyrrende småsøsken og vi kan snakke om alt mulig, kjempe lenge.

Og det samme gjør han de dagene pappaen legger han, men det er en ting om ingen kan gjøre på samme måte som mamma i følge han selv og det er å synge natta sangen for han. Han blir helt fortvilet om jeg ikke synger den for han før han sovner. «Pappa har ikke så fin stemme som deg» pleier han å si, og da smelter mammaen helt og synger sangen nok en gang, selv om pappa har sunget den en gang allerede,

Og dette er sangen vi synger:

Kjære Gud jeg har det godt. Takk for alt som jeg har fått. Du er god du holder av meg, kjære Gud gå aldri ifra meg. Pass på liten og på stor. Gud bevare far og mor, og alle barn på jord!

Amen.

Det er virkelig den beste stunden på hele dagen med alle tre barna når man kommer til legge tid. Ungene er trøtte og ligger i sengene sine, vi prater om alt de måtte ønske, leser en bok og har kvalitets tid med hver og en av dem. Visst kan det være en kamp å få de gjennom avkledning, dobesøk og tannpuss, men når de først er i sengene sine, og finner roen er det en utrolig herlig stund som vi koser oss med liten og stor.

Dukke2

Selv dukken må legge seg i sengen sin før kvelden 🙂

Har dere noen koselige kveldsrutiner? Hvordan ser god natt-rutinene deres ut? Hvilken natta sang synger dere?

(Lest 13 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

Legg inn en kommentar