Ergo baby

For noen uker siden kom det en pakke i posten fra Vidunderbarn, med en ergo baby. Jeg fant fort ut av behovet for bære tøy var der når babyen kun ville sove på meg. Enten måtte jeg bli sittende i sofaen eller så kunne jeg bruke bæretøy og da var valget lett 🙂

Nå har vi brukt den noen uker, og det er som natt og dag. Jeg kan  endelig få gjort noe i heimen og ikke minst gjøre noe annet enn å se tv og føle at sofaen gror fast i lårene mine. Og samtidig får baby sovet, to fluer i en smekk.

Jeg har hatt manduca, mobywrap og ringslynge til de to andre, men jeg føler at ergoen er mye enklere. I tillegg er det kun to klikk låser så sitter den på, og det er enkelt å gjøre det alene. Manducaen måtte jeg alltid ha hjelp til.

På ergoen har man et spedbarnsinnlegg til de veier 5,5 kg som gir ekstra støtte til nakken og gjør at de sitter riktig med bena.

Valget mitt falt på Ergo Night Sky

Jeg har enda ikke funnet noe negativt med den annet enn at min lille baby svetter mye i den, men hun er veldig varm av seg. Den har i tillegg et rom med glidelås foran, så om du skal gå tur kan du ha med deg en bleie, våtservietter, mobil og nøkler uten å måtte ha med deg en veske.

Det er også en hette på så om det blåser og babyen sover kan du ha den over for ekstra beskyttelse.

Så skal du ha en bæresele som er god å ha på og som barnet sitter godt i så er dette absolutt en sele jeg vil anbefale. Du kan også få ekstrautstyr til den som f.eks: hofteveske, regn/vindtrekk, fleecetrekk o.l

Bruker du bæretøy til din baby? Hva liker du best?

(Lest 83 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

2 Comments:

  1. Anita Husevåg

    Ergoen virker jo veldig grei. Har hørt flere skryter av den. Jeg var veldig glad i meitaien min selv – men det er jo genialt med lomme på også!

  2. Ååå.. Elsker bæretøy.. Må begynne å sy egne meitaier snart.. Må bare få fiksa opp kontoret mitt.. hehe..

Legg inn en kommentar