Et besøk hos manuellterapeuten

I går var jeg hos manuellterapeuten for første gang etter fødselen for snart 1 år siden. Og grunnen er en yrkesskade jeg fikk i ryggen i 2006, som aldri har gått over. Jeg har levd med kroniske smerter i 7 år, så nå var jeg lei, og fant ut at det var på tide å gjøre noe med det.

Jeg har sett mer eller mindre slik ut i 7 år. For her snakker vi ikke diffuse smerter, men knivlignende smerter.

Og endelig ble jeg tatt på alvor, for legen jeg hadde før mente at dette ikke skulle være vondt, og det skulle gå over av seg selv. Vel nå har det gått 7 år og det har fortsatt ikke gått over så jeg har liten tro på akkurat det.

Men manuellterapeuten fant hevelse som syntes på utsiden, så han var ikke i tvil en gang at dette var vondt!! Endelig, sa jeg bare. Noen som tror meg i helsevesnet.

Så etter litt knekking og pirking borti tenderpoints så føler jeg meg i dag som om jeg har falt ned en trapp. haha… Han sa det kunne ta litt tid før det ble bedre og i værstefall blir jeg aldri 100 % igjen, for da har det blitt en kronisk skade. Så nå krysser jeg fingrene og håper på det beste.

Men har fått forbud mot å skifte på seng og ommøblere tunge ting. Jikes!! Og bære minst mulig, det er jo super lett med baby i hus 😛

Har du gått til manuellterapeut før? Hva er dine beste tips mot vond rygg? 

(Lest 28 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

Legg inn en kommentar