Festpakker gjør det enkelt å feire alle anledninger

ANNONSE

God morgen alle sammen. I dag skriver vi 6. Oktober og det er hele 7! år siden jeg fikk mitt andre barn. Hvor i alle dager ble tiden av? Det er noe helt eget å ha egne barn altså. Å få følge utviklingen dems, og sitte på første rad for å se hvem de blir. Se hvordan de vokser både fysisk og i personlighet. Det er en utrolig reise å få være med på der vi alle både prøver, feiler og ikke minst lærer på veien.

Fredagen før høstferien hadde hun selskap her med alle jentene i klassen. Og for ei frøken som ikke liker mye bråk, så var det akkurat passe mengde og passe med støy. Og som de koste seg.

Festpakker

Så i samarbeid med Festpakker.no fikk vi en nydelig festpakke i posten med alt vi trengte. Pakken vi hadde heter Prinsesser festpakke og inneholder: 8 kopper, 8 store tallerkner, 8 små tallerkner, 20 servietter, 8 sugerør, banner, duk 120×180, 4 kakelys, 8 godteposer, ballonger, 8 festhatter, 8 invitasjoner med konvolutt, oppskrift på deilige kaker og en kjøreplan for dagen.

Så det eneste jeg trengte å tenke på var å fylle godteposene og å lage kake og snacks, DET var deilig det.

Jeg bare elsker slike konsepter der alt er ferdig matchende og klart til bruk. Det blir mindre stress i en hektisk hverdag og ungene synes det er så gøy når alle har likt.

Festpakker har som mål å gjøre det enkelt å arrangere en fest. De har satt sammen pakker med det du trenger for å arrangere bursdag, 17. mai, nyttårsaften eller et annet festlig lag. Og festpakker har ikke bare ferdige pakker altså, om du ønsker å mikse selv kan du det også. Også har de kule fotoprops som du kan ha i en fotobod, de har sugerør i ulike former også i papir slik at de som vil minske plastbruken kan kjøpe de.

Så her har du festbutikken som har alt på et sted. Virkelig verdt å sjekkeut.

Festpakker pinjata

De har også kule Pinjataer. Denne lever enda, da frøkna ikke ville at den skulle bli ødelagt. For hun syntes den var så fin.

Kokuklusjonen er at Festpakker-bursdag er absolutt verdt pengene, og perfekt i en hektisk hverdag.

PSST: Følg Festpakker på facebook og instagram for å få med deg kule konkurranser og knallgode tilbud.

Har du handlet på Festpakker? Hvordan bursdag har du for dine barn?

(Lest 111 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss.

Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

5 Comments:

  1. Jeg digger Festpakker! Superpraktisk!
    Ps, digger å muffinsformer med porsjonsfrukt – bruker å gjøre det samme! Langt mer hygenisk og alltid stas å få sin egen 🙂

    Gratulerer med dagen 🎈 Og ikke minst DIN fødedag!

  2. jeg elsker bokser, pakker og papp. Kanskje ikke miljøvennlig, men mammavennlig!!!

  3. Pingback: Godteposen i bursdag, MÅ den være full av sukker? | Blopp.no

Legg inn en kommentar