Fødebagen for fjerde gang

fødebagen

Som fjerdegangs fødende så går det ganske lett å pakke fødebagen. Med nr 1 hadde jeg en enorm bag med  meg, og jeg trengte ikke halvparten av det som var i den en gang, og med nr 2 var bagen mye mindre. Mens med nr 3 var bagen ganske mye mindre og innen jeg skulle hjem hadde mannen tatt med seg en del av tingene hjem allerede. Så denne gangen er det kun en weekendveske som skal være med.

Min liste til fødebagen: 

Håndkler (liker ikke de som er på sykehuset, men du kan låne der)
Såpe, shampo og balsam
2 myke og gode bukser
1 Hjemreisebukse (ene mammabuksen min)
3 ammebher (det blir mye søl og gris de første dagene)
4 ammetopper
Klær til babyen (man kan låne på sykehuset så det er ikke noe man MÅ ha med)
Hentesettet
Brystsalve ( Lansinoh, Lanacare eller Lykkelig som liten sin ammesalve anbefales).
Sokker og truser
Slippers
Lader til mobil
Kamera
Tannbørste, tannkrem, deo, maskara, sminkeservietter og intimservietter
Sjokolade, new energy, ritz, bixit og nøtter
villa farris og farris
ammeinnlegg

Et blad å lese på i rolige stunder.
Gensere/Cardigans (kjekt med åpning foran med tanke på amming).

Har også med ekstra bukse, t-skjorte, truse, toalettsaker og sokker til mannen fordi det kan hende han blir våt av vann, eller liknende. Eller kanskje dere skal ha familierom? Da er det godt å få skiftet litt og tatt en dusj for mannen også.

Hva har / hadde du i fødebagen din?

(Lest 326 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

Legg inn en kommentar