Føl deg vår fresh på 1 – 2 – 3 !

Jeg er ikke den som er så veldig brun og fin om vinteren og sommeren. Og jeg orker ikke å ligge i et solarium der 100 mennesker har ligget før meg, men for all del liker du det er det ingenting jeg har noe i mot. Men jeg tenkte å tipse om slik jeg pleier å gjøre det 🙂

Først tar jeg en laaaang og god dusj, og blir kvitt vinterpelsen på de blåhvite leggene. *jada, jeg overdriver en smule*

Så gjør jeg følgende:

1.

Jeg renser ansiktet mitt godt med denne serien fra sante som du går kjøpt hos mammabutikken.  Jeg har en hud som reagerer på de fleste rense midler, men ikke denne : )

2.

Jeg smører hele kroppen inn med en god fuktighetskrem. Denne er god og veeeeldig drøy i bruk.

3.

Så smører jeg meg med dove summer glow i ansiktet (den lille flasken) og den store flasken på kroppen. Den er veldig enkel å bruke og man får ikke skiller og renner.

Det er veldig viktig å vaske hendene etterpå så du ikke får sånn gusjen farge mellom fingrene 🙂

Ha en strålende vår i møte og føl deg fresh!

(Lest 27 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

One Comment:

  1. Orker ikke den Dove jeg,lukter så gruuusomt atte :S
    ACO Sunkissed er god 😀

Legg inn en kommentar