Førpremiere på innsiden ut

InnsidenUtkf-480x240

De siste dagene her på Østlandet har ikke sommeren vært så veldig mye å skryte av dessverre, og de nærmeste dagene ser ikke ut til å bli så mye bedre med mye regn på værvarselet fremover, så da vil jeg i samarbeid med kvinneguiden gi bort hele 10 billetter til en førpremiere på Innsiden ut, en ny film fra Disney Pixar som har fått strålende kritikker både fra norske filmkritikere og fra kritikerne i Cannes.

innsidenut1

Litt om handlingen i filmen:

I Hovedkvarteret – kontrollsenteret i den 11-årige Rileys hjerne – jobber de fem Følelsene veldig hardt, med den muntre optimisten «Glede» i spissen som har som oppgave å sørge for at Riley forblir lykkelig. «Frykt» tar seg av sikkerheten, «Sinne» sørger for at alt er rettferdig, og «Avsky» hindrer at Riley blir forgiftet, både fysisk og sosialt. «Sorg» er ikke helt sikkert på hva hennes rolle er, og ærlig talt er det ingen av de andre som er det heller.

Når Rileys familie flytter til en skremmende, ny by, er de fem Følelsene straks på saken og ivrige etter å hjelpe henne gjennom den vanskelige overgangen. Men når Glede og Sorg utilsiktet blir dratt dypt inn i Rileys sinn, og samtidig tar med seg noen av hennes kjerneminner, må Frykt, Sinne og Avsky motvillig ta kontrollen. Glede og Sorg må våge seg gjennom ukjente steder som Langtidsminne, Fantasiland, Abstrakte Tanker og Drømmeproduksjoner AS, i et desperat forsøk på å komme seg tilbake til Hovedkvarteret, og til Riley.

Du kan se den offisielle traileren her.

For å være med, skriv i kommentarfeltet hvor mange billetter du ønsker så trekker jeg noen heldige vinnere på Tirsdag. 
For ekstra vinnersjanser meld deg på på facebooksiden min og på instagram også 🙂 
PS: Dere må kunne komme dere til Filmens Hus i Oslo selv mandag 10. august klokka 1630.

(Lest 305 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

4 Comments:

  1. Er det en som fortjener en date med mamma så er det vår lille pode. Vår verden er hulter og bulter utenfor vår makt, så jeg krysser fingrene.

  2. Åh, dette vil jeg vinne til min sønn som har vært sur i hele sommer. Og til broren, og kusinen hans… Og meg som må ta dem med! ? Lov å prøve seg 🙂

  3. Jeg vil også være med i trekningen 🙂 Vil ta med hele familien for kino er en aktivitet jeg klarer 🙂

Legg inn en kommentar