Fort deg, det er salgsinnspurt hos Meg og Magen!

// Samarbeid //

God kveld, her flyr ukene av sted om dagen for det er så mye som skjer om dagen med barnehagestart og skolestart. Og om du har sett rundt deg så er det salgsplakater på salgsplakater rundt om før skolestart, og nettbutikkene er ikke noe unntak.

Og nå går Meg og Magen inn i den siste uken med salg, og du kan gjøre en drøss med kupp 🙂

66208_Noppies_Noppies_bukse_Chloe_1 70573_Noppies_Noppies_Tee_Dani_1 94307_Boob_Boob_ammetopp_Nausika_1

Du kan gjøre masse kupp til den voksende magen, og det er så utrolig herlig med slike klar. Jeg har alltid elsket å ha gode klær når jeg er gravid, da er det viktig komfort.

87278_Phister_og_Philina_Phister_Philina_Sander_ge_1 64722_Memini_Memini_Lila_kjole_1 12343_Memini_Memini_Grace_Sailor_kjole_fog_blue_1

Det er også masse fine klær igjen til barna, og jeg har x antall favoritter der, så her er det bare å forte seg å klikke hjem favoritter slik at ungene har nydelige klær utover høsten, eller sommertøy til. neste år? Så slipper du å betale fullpris til våren/sommeren 🙂

Les også min omtale om klærne til ungene her.

Og om du som leser bloggen min bruker koden: SOMMERSLUTT så får du ytterligere 10% rabatt på alle salgsvarer i butikken.

Hvilke er dine favoritter? 

(Lest 133 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

One Comment:

  1. Pingback: Fort deg, det er salgsinnspurt hos Meg og Magen! | Blopp.no

Legg inn en kommentar