God jul og konkurranse..

I går var den store dagen, med god stemning, familie, glede, god mat og pakker. Ungene var så spente at de trodde de skulle sprekke, og var overlykkelige når de endelig kunne få dele ut pakkene når maten var ryddet vekk og oppvasken tatt.

2015-12-24 14.42.20

Bordet under dekking 🙂 

Telefonen lå for det meste på kjøkkenet i går, så det ble ikke tatt allverden med bilder i går, men det er helt ok for jeg er ikke den som liker så godt å bli tatt bilder av om dagen 😉

2015-12-24 16.24.03

Alle pakkene på plass under treet

Det ble ganske fullt under treet i år også, og neste år blir det vel ikke akkurat mindre med enda et barn som skal ha gaver under der.

2015-12-24 16.28.12

«Lille» julekulen

Skal glatt innrømme at når ungene var i seng i går var det rimelig deilig å få satt seg i sofaen. Da var bena rimelig hovne, kynnerene kom som haggel og lille presset seg godt nedover.

jul

Deilig mat!

Eneste som er synd med julematen er at man har gledet seg hele året til neste gang man skal spise julemat, også blir mat stappmett nesten bare av å se på det 😉 Men veldig godt var det, og i dag blir det rester.

I dag skal vi bare slappe av, se filmene som ungene fikk til jul, og ta livet heeelt med ro. Så det blir deilig etter gårsdagen, merker at det ble sent i går 😉

NB!

Husk å bli med på konkurransen på min facebookside og instagram (@frujacobsenno) der du kan vinne en splitter ny barnevogn.

333097

En beemoo city spin air.

Hvordan var deres jul? Har du deltatt i konkurransen?

(Lest 170 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

2 Comments:

  1. God jul til dere! PS, fikk morgenkåpen i posten og må si jeg er forelsket! Den er utrolig deilig og går akkurat rundt bolle-magen ? Fortsatt god jul!

  2. Jeg har vel deltatt, har jeg ikke?

    Julen har vært fint, første uten jentene, og jeg må si at det var fortsatt en bra opplevelse!

    Stor klem!

Legg inn en kommentar