God natt, min skatt….

Jaja, da har jeg for første gang i mitt voksne liv fått med meg finalekampen i fotball VM og det var ikke mitt lag som vant for å si det sånn, men men helt greit at Tyskland vant også.

Så nå sier jeg godnatt med den nye god natt sangen fra boken Edgar som ungene er så glad i. En fantastisk nydelig sang som gav meg tårer i øynene i dag morges når jeg fikk en førpremiere av herlige Jannicken.

Så nyt sangen, og del den gjerne med alle dere kjenner.

God natt, alle sammen 🙂

(Lest 89 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

One Comment:

  1. Takk for tipset om en søte godnatt sangen.
    Den har blitt tatt inn i vår kveldsrutine, og den falt i god smak 🙂

Legg inn en kommentar