Godteposen i bursdag, MÅ den være full av sukker?

Forrige Fredag hadde vi bursdag for Storesøster. Og godteposene var nøye planlagt flere måneder i forveien. Men det var ikke det vanlige godiset som lå oppi posen. Jeg synes egentlig at ungene få mer enn nok sukker og snop i bursdagen, enn at vi skal sende med godteposer når bursdagen er over også.

Les mer om bursdagen: ANNONSE:Festpakker gjør det enkelt å feire alle anledninger.

Jeg følger Mamma.Fruer på snapchat og Trinestoa skulle ha barneselskap for jenta si. Og hun hadde så mye kult i posene. Der og da bestemte jeg meg for at jeg skal overhodet ikke ha vanlige godteposer i bursdagen til 7 åringen. Så jeg klikket meg inn på wish og fikk kjøpt masse morsomt, og til under samme prisen som om jeg skulle fylt den med sjokolade og annet snop.

godteposen

Plastringer med søte motiver. Stempler med ulike motiver. Ringer med blinkende lys (skikkelig discolys).  Kluter formet som kjærligheter. Søte strikker med sløyfer på. I tillegg la jeg oppi en karamell, lovehearts, fox og PEZ.

Ungene ble supper happy, og det var stor stas at det var litt annerledes ting oppi godteposen. Neste år tror jeg at jeg dropper snopet helt, og bare har noen morsomme småting i.

Har dere godteposer i bursdager? Hva har dere oppi godteposen?

(Lest 282 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss.

Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

8 Comments:

  1. Linn/FruBeversHverdag som daglig leder i fam OJ

    Her har vi de siste bursdagene hatt FROKOSTBURSDAG og ikke sukker. Men små godteposer.
    Ellers har vi også laget en del utradisjonelle goodiebags! Med tannbørster, strikker, små leker, stempler etc! Er absolutt for andre ting enn sukker!

  2. Vi hadde goodiebags på kino- bursdag! En billig neglelakk, øyenskygge, ballong og masse fjas. Ingen fikk likt. Alle var superfornøyd!!!!

    Jeg synes også Linn sin variant er veldig koselig. Frokost, lissom!

  3. Vi har alltid litt sukker i form av gele eller en kakebit, men fruktspyd, smoothie og andre sunne varianter går også ned. Vi er så kjipe vi, at vi ikke gir godtepose. Jeg er sær på hva barnet mitt kan spise, fordi han er allergisk for noe, men mest for at de jammen ikke trenger alt dette sukkeret .

Legg inn en kommentar