Barneklær og utstyr, Svangerskap og fødsel

Gratis ting til babyen

Når man venter en baby i hus er det MYE kostnader i den sammenhengen. Man skal ha vogn, seng, klær, bleier, stelleprodukter, utstyr generellt til å ha en liten baby i hus osv. Derfor tenkte jeg å samle gratis pakker til babyen i et innlegg så kan alle nybakte eller kommende foreldre klikke på linkene og spare noen kroner her og der 🙂

BAM sin gavepakke

REFLEX bleiebøtte

BABYBOX/Apotek 1 gavepakke

LIBERO klubben

Gratis smekke

Weleda

Rimi Barnepakke

Vet du om flere? Skriv det i kommentarfeltet så skal jeg oppdatere 🙂

(Lest 46 ganger, 1 Lest i dag)

1 thought on “Gratis ting til babyen

  1. Så flott at du har postet alle her da – hadde glemt alle disse gratispakkene jeg…
    Må jo etterhvert begynne å ordne meg sånne ting jeg også:-)
    Ha en flott ny uke!
    Klem fra størstepia

Legg inn en kommentar