Gratis ting til babyen

Når man venter en baby i hus er det MYE kostnader i den sammenhengen. Man skal ha vogn, seng, klær, bleier, stelleprodukter, utstyr generellt til å ha en liten baby i hus osv. Derfor tenkte jeg å samle gratis pakker til babyen i et innlegg så kan alle nybakte eller kommende foreldre klikke på linkene og spare noen kroner her og der 🙂

BAM sin gavepakke

REFLEX bleiebøtte

BABYBOX/Apotek 1 gavepakke

LIBERO klubben

Gratis smekke

Weleda

Rimi Barnepakke

Vet du om flere? Skriv det i kommentarfeltet så skal jeg oppdatere 🙂

(Lest 40 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

One Comment:

  1. Så flott at du har postet alle her da – hadde glemt alle disse gratispakkene jeg…
    Må jo etterhvert begynne å ordne meg sånne ting jeg også:-)
    Ha en flott ny uke!
    Klem fra størstepia

Legg inn en kommentar