Grove rundstykker

ca. 32 stk.

1 liter lunkent vann
1 pakke tørr gjær
5 dl havregryn
5 dl sammalt hvete
5 dl sammalt rug
4 dl siktet rug
50 ml rapsolje
2 ts salt
siktet hvetemel til deigen er god å jobbe med

* Bland alle ingredienser til en god deig og la heve i ca 50 min

* Rull ut og legg på stekebrett, etterheve ca 30 min

* Pensle med 1 egg og 2 ss melk som er vispet sammen før de puttes i ovnen.

* Stek på 225 grader i 20 min.

(Lest 65 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

Legg inn en kommentar