Oppskrifter

Grove rundstykker – Deilig helgefrokost

Er det noe vi liker godt her i huset, så er det rundstykker. Det er så godt med lunkne rundstykker med godt pålegg på. Som regel er det et must i helger og fridager. Om de er kjøpt eller laget fra bunnen er ikke så farlig. Men de blir absolutt best om man lager de selv.

Så da tenkte jeg å dele en oppskrift jeg bruker på rundstykker.

ca. 32 stk.

1 liter lunkent vann
1 pakke tørr gjær
5 dl havregryn
5 dl sammalt hvete
5 dl sammalt rug
4 dl siktet rug
50 ml rapsolje
2 ts salt
siktet hvetemel til deigen er god å jobbe med

rundstykker

* Bland alle ingredienser til en god deig og la heve i ca 50 min

* Rull ut og legg på stekebrett, etterheve ca 30 min

* Pensle med 1 egg og 2 ss melk som er vispet sammen før de puttes i ovnen.

* Stek på 225 grader i 20 min.

Velbekomme, og nyt!

Kommentarer
(Lest 85 ganger, 1 Lest i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /customers/f/f/0/frujacobsen.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/classes/checkbox-integrations.php on line 121

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.