Happy birthday to me

Hvor blir tiden av? Jeg synes ikke det er lenge siden jeg fikk min første rosebukett med 10 roser. Og det er nå 21 år siden!! Er det mulig?! Jeg føler meg ikke en dag over 18 år (selv det begynner å bli noen år siden).

Men tidene forandrer seg, og laaaange ønskelister fra barndommen er blitt en sagablott. Og det eneste man ønsker seg som firebarnsmor er en lang dusj helt i fred, og muligheten til å drikke en kaffe uten å måtte varte opp små barn som gjerne skal så mye hver gang man setter rumpeskalken på stolsetet. Jeg lurer på om de kan lukte at mamma skal ta 5 minutter?

Jeg er ikke spesielt glad i bursdager. Jeg ELSKER andres bursdager. Ordne og stelle, ha overraskelser og hemmeligheter, men min egen må gjerne forbigå i stillhet. Selv om jeg har innsett nå i vår digitale verden så er det helt umulig. (OK da, så er det litt stas med koselige meldinger fra venner, bekjente og søte lesere da. Men jeg trenger ikke noe selskap).

Så dagen skal nytes med mann og barn, god mat, fineste svigerforeldrene man kan tenke seg, kake og en lekeplass så ungene kan løpe og utfolde seg i stede for å sitte på en restaurant. For det er ultimate stress-situasjonen altså. Med fire urolige barn når man skal ut å spise.

Bilde fra en av mine barnebursdager, tipper 5 års dagen eller noe i den duren.

En av tingene på min ønskeliste er en slik solseng, med tykk madrass.

Med dette ønsker jeg dere en god natt, og en super Tirsdag.

Og du? Vil du gi meg en bursdagsgave? Inviter vennene dine til min facebookside, Instagram (@frujacobsenno) og snap (frujacobsenno) da vel. Det hadde vært kjempe gøy.

Eller følg meg via mail for å få tilgang til masse spennende som ikke kommer ut på vanlig blogg 🙂

(Lest 80 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

6 Comments:

  1. Hurra og gratulerer med dagen, – håper dagen din blir fin, fin 😀

  2. Hipp hurra! Gratulerer med dagen Trine Lise 🎈🎉 Ha en strålende dag!

  3. 🎶 Hurra for deg som fyller ditt år 🎶
    Gratulerer så mye med dagen, håper du får en super dag!

Legg inn en kommentar