Hei August og hverdag

Da har vi lagt Juli bak oss, og vi er inne i den 8. måneden av året. Hjelpes som tiden flyr. Hvor blir tiden av liksom? Jeg blir like forvirra hver gang sommerferien er over. De to månedene går ganske så fort.

Beste kjøp:

Det beste kjøpet jeg har gjort denne måneden må være drømmefangerene til jentene og lillebror. SÅ glad snart 7 åringen ble når hun så den. Det var helt fantastisk, hun har ønsket seg en lenge.

Opptur:

For ungene var det nok turen til Nordens Ark, og Foldvik familiepark. De storkoste seg og det var deilig å se minste blomstre som har gjorde på Foldvik. Han ELSKET å traske rundt i eget tempo, ta tog x-antall ganger og se på dyrene. Det var kalkuner som var det kuleste.

Og for meg var det at jeg vant en sengehimmel.

Nedtur:

Vi har ikke hatt noen spesielle nedturer denne måneden. Vi har lagt listen veldig lavt og bare tatt ting som det kommer.

Middag:

Take away fra kinarestauranten nede i byen.

Favorittsanger:

Forsvarets luftvernrakett

Bare så du vett det 

Tidløs

Dronninga av campingplassen

Mest leste innlegg:

Barn med sosial angst og sjenanse

14 ting ingen fortalte deg før du ble mamma

Morsmelkerstatning – en slags guide.

Hjemmelaget sviskemos og sviskesaft

Beemoo duo airfill

Inspirasjon i SOME:

I sommermånedene er ikke SOME like engasjerende som vanlig, men noen klarer allikevel å utmerke seg. Og i Juni var det: Ida Tønnesen. Hun tar så flotte bilder, og det er morsomt å følge med siden hun har en liten en som er på alder med min minste.

Hun er også en del av Mammadaltene, en snapchat konto som er verd å få med seg. Kjempe morsomt å se dem alle sammen, og bli litt ekstra kjent med dem bak «fasaden».

Mål for Juli, hvordan gikk det?

Nyte sommeren og ha det koselig med familien min <3 Spise masse is, jordbær og kanskje bade?

Kost oss sammen har vi, og vi har spist MASSE is og jordbær. Bading har det ikke blitt så mye av, men bassenget i hagen har blitt brukt.

Mål for August:

* Sunnere matvaner igjen

* Huske å drikke mer

* Begynne å bevege seg mer

* Komme inn i rutiner

Månedens bilde:

Den nye sengehimmelen til lillebror. Jeg elsker forandringene som skjer der inne om dagen. Nå mangler bare hemnes sengen, men jeg tror vi venter til rundt juletider med den. 

Hva er dine planer for August? Og hvordan har din Juli vært?

(Lest 53 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

4 Comments:

  1. Drømmefangere kjøpte jeg til mine også en gang. Husk at om de får mareritt, så kan su holde den utenfor vinduet og riste den fordi den er full eller støvsuge. Så virker den igjen!

  2. Ida Tønnessen

    Ååå, så koselig å lese 😃 Tusen takk for så hyggelige ord – de setter jeg VELDIG stor pris på! You made my day 😍

  3. Så fin drømmefanger 🙂 Og kjekt å lese oppdateringene om den siste tiden.. det var lurt!!

Legg inn en kommentar