Hvorfor heter bloggen Fru Jacobsen?

For dere som har fulgt meg siden dag 1 så har dere fått med dere at jeg har prøvd og feilet i denne Bloggosfæren. Jeg har hatt utallige blogger. Jeg har hatt utallige forskjellige portaler, og prøvd etter beste evne å finne min «plass».

header2

Jeg har vært innom wordpress, og blogger.com flest ganger. Jeg har alltid likt det rene utseendet til wordpress, og brukervennligheten til blogger.com. Og i mellom der har jeg blogget på andre plattformer, og jeg har vært en del av et bloggteam.

Jeg begynte med trine’s verden, men fikk det liksom ikke helt til å bli meg. Også prøvde jeg med min gale hverdag, fordi småbarnslivet er galskap til tider med nattevåk, bleieavvenning, smokkeslutt, primflekker, fingermerker på vinduene og lite søvn. Men , det ble aldri helt meg det heller.

Header1

Jeg endret til Mitt herlige mammaliv, og trivdes godt under det. Men fant etterhvert ut at jeg ville ikke bare skrive om det å være mamma. Jeg skrev på den bloggen i mange år. Men jeg syntes at den ble litt for mye bare mamma, for ungene blir større etterhvert og jeg vil ha muligheten til å skrive om det meste. Dermed måtte et navneskifte til.

Hvorfor Fru Jacobsen?

Header003

I 2011 fant jeg ut at jeg måtte finne på noe lurt. Jeg hadde lyst til å satse på skrivingen og foto. Men samtidig være litt mammablogg. Og siden jeg hadde planer om å gifte meg med min kjære etterhvert tenkte jeg at Fru Jacobsen er fint. For jeg er frue og mamma.

Drømmen er å skape en merkevare. At bloggen kan bli mer enn bare en hobby, og at jeg kan bruke min kunnskap om barn og ungdom, oppdragelse o.l til å hjelpe nybakte mødre og de som har vært mødre en stund til å løse hverdagen best mulig.

Følg gjerne Fru Jacobsen på facebook, Instagram og snapchat og se hva som skjer i vår hverdag.

Hva mener du gjør en blogg bra?

(Lest 87 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

3 Comments:

  1. Jeg liker variasjon, jeg har alltid vært Avdelingholt men aldri låst til en ting. Noen merkevare blir jeg kanskje aldri, men jeg vet jeg gleder noen lell.

    Ha en herlig dag!

Legg inn en kommentar