Horn med sjokoladefyll

Ingredienser:

1 melkesjokolade, 3 dl melk, 75 g smør, 1 dl sukker, 1 pk gjær, 1 ts kardemomme, 8 dl mel

Smelt smøret og ha i melken. Når den en finger varm rører du ut gjæren.

Ha i alt det tørre. Når deigen er god å jobbe med setter du den til heving 1 time.

Når deigen er feridg hevet, knar du den på benken og deler den i 2. Kjevl ut til en sirkel og del i 8 tre kanter. Legg på sjokoladen og rull sammen. Gjør dette også med den andre delen.

La stå til etterheving, mens ovnen varmer seg til 225 grader.

Pensle med egg og sett i ovnen. La de stå til de er gyllene.

Velbekomme 🙂

PS: Man kan bruke annet fyll også. fyll de med det du liker best 🙂

(Lest 49 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

4 Comments:

  1. Nam, nam! Jeg vil gjerne ha!!! 😉 Så flink du er:) Tror jeg skal prøve å være flink, jeg også, men idag orker jeg ikke helt å blogge…

    God appetitt, frøken, og håper mannen i huset også blir glad for denne smakfulle overraskelsen din:)

  2. Han ble veldig glad. Men den dumme katten spiste på halvparten så de måtte kaste. Møkka katte. Han hopper opp over alt der det er noe å spise på 😉

  3. Så nyyydelig ut.. lukta nesten nybakst gjennom skjermen her! Bra jobba!

  4. Ohh de så nydelige ut! Så flink du har vært!

Legg inn en kommentar