Høstgarderobe til barna

SHOPPING

Her om dagen ryddet jeg i skuffer og skap hos alle tre barna, og endte opp med en liste på et vondt år over ting det var manko på. Og med tre barn blir det fort dyrt når du må ha splitter ny høst og vintergarderobe. Og siden de tydeligvis spiser «voksefortmat» om sommeren var det temmelig mye som måtte kjøpes nytt. De har virkelig skutt i været i sommer alle tre.

Men i dag var det Holmestrandsdagen, og siden storebror og far i huset er bilentusiaster så måtte vi ned for å ta en titt på bilene som stod til utstilling. Og da ble det jaggu litt shopping også for Cubus hadde super salg. Så varer verdt ca 1500 kr fikk vi for 400 kr. Det er ikke feil.

I tillegg fikk jeg kjøpt meg en ny cardigan, jeg er en cardiganfantast så det passet perfekt.

Og her om dagen var vi på salg på en lagerbutikk med MASSE Memini fra Kristine Vikse. Så da ble det noen plagg derfra også til jentene, men de er liksom litt mer pen klær som man bruker i bursdager og slike ting.

memini

Så nå er det bare sko og støvler igjen så er vi klare til å møte høst og vinter.

Har du måttet bytte ut høstgarderoben til de små? 

(Lest 98 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

Legg inn en kommentar