Hva gleder du deg til i November?

Som sagt har jeg kastet meg på en bloggutfordring fra Petrus og Petrine, og Lammelåtanker. Og siden det er den nest siste dagen av Oktober passer det å svare på dette spørsmålet i dag.

november

Hva gleder jeg meg til i November?

Tja, det er så mye og mangt. Jeg gleder meg til første advent, jeg gleder meg til å møte søte medbloggere (om toget går da), mannens bursdag, farsdag. Jeg gleder meg til å finne frem julepynt, også er jeg litt usikker på om jeg skal kjøre igang Dinovember i år.

Jeg gleder meg til mange fine turer i frisk luft, i det høsten blir til vinter. Jeg gleder meg til å begynne å pakke inn julegaver og se fine filmer. Og ikke minst å tilbringe tid sammen med familien, med spill og moro.

first-advent-160890_960_720

 Dette er bare noe av det jeg gleder meg til i November. Og kanskje kommer den første snøen her? Jeg gleder meg til å komme inn etter en lang tur i bitende frost, og varme meg i sofaen med deilig kakao og kanskje pepperkaker?

Jeg gleder meg til å kjenne kulden bite seg fast i kinn og nese. Jeg gleder meg til å ta masse fine bilder.

Hva gleder du deg til i November?

(Lest 89 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

7 Comments:

 1. Jeg gleder meg til å møte deg, om toget går!

  Turer, både i skog og fjell, med og uten kamera.

  Jeg har troa på november!

 2. Viktig å finne noe å glede seg til i november!

  Jeg gleder meg litt til Kinodagen på lørdag. Selv om jeg ikke har funnet så mye bra de tidligere årene, er det alltids noe som er verd tiden det tar.

  Og kanskje finner jeg noe interessant arrangement på Litteraturuka?

 3. Toget går – så vi ses i november!! Det gleder jeg meg til også! Ellers gleder jeg meg til masse kos med familie og venner, førjulsstemning med making av pakkekalendere, pakke inn pakker, drikke gløgg!

 4. Pingback: Novembergleder | Lammelårtanker

Legg inn en kommentar