Hvilket land eller by skulle du bodd i, i et år?

Jeg velger meg både lang og by jeg.

Hvis jeg skulle velge en BY, måtte det blitt

ORKANGER OG TRONDHEIM

norway-1321844_960_720 trondheim-830910_960_720

Jeg er født i Trondheim, og jeg elsker dialekten. Og jeg skulle gjerne snakket trøndersk til vanlig. Det er noe med den dialekten som er beroligende. Og den minner meg om min vakre Bessa.

Hvis jeg skal velge et land må det bli

Frankrike

eiffel-tower-1156146_960_720 two-types-of-wine-1761613_960_720

Jeg har alltid hatt en dragning mot frankrike og det franske. Jeg gikk ut med topp karakter i skriftlig og muntlig fransk på ungdomsskolen. Jeg leste, pugget og memorerte. Men jeg husker dessverre forsvinnende lite i dag. Litt artig at «min» jordmor under svangerskapene også er delvis fransk, og har et nydelig navn 😉

Fra lenge før jeg begynte med fransk fikk jeg moren til lillesøsteren min til å lære med enkelte ting på fransk. Jeg har alltid hatt godt språkøre, og det å lære mer språk hadde jeg syntes hadde vært gøy.

Hvor ville du bodd i 1 år om du kunne velge fritt?

(Lest 33 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

4 Comments:

  1. Jeg tror jeg hadde satt meg på første flyet til Irland! 🙂 <3

  2. Paris! Uten tvil! Min andre hjemby! Vi bodde der noen år da jeg var mindre – jeg elsker byen og jeg elsker Frankrike! Vi har hus i Provence, så der er vi masse ?

Legg inn en kommentar