Hvordan organisere bloggingen?

Jeg er stadig inne på Pinterest og finner mye inspirasjon der, og det siste jeg fant var en bloggkalender. Den er fantastisk kjekk og jeg har allerede begynt å fylle den ut. Jeg kommer til å gå helt tilbake til Januar for å fylle de ut Januar  – Desember hele veien. Veldig kjekt å ha å bla tilbake og se hva som var når 🙂

Ulike giveaways, annonse inntekter, gaver, ol .

blogg12

Mannen har printet ut, hullet og satt i perm til meg, så nå blir det virkelig organisert og lett å holde orden 🙂

For hver mnd er det en kalender, giveaway oversikt, og ukesoversikt over innlegg, mål, o.l.

blogg11

blogg10

blogg9

For meg som er et uhelbredelig listemenneske så er dette den perfekte oversikten 🙂


blogg7

blogg8

blogg6

blogg5

blogg4


blogg2

blogg1

Så lurer du på hvordan du skal organisere bloggingen din og holde orden så vil jeg anbefale deg å laste ned denne:)

Hvordan holder du orden på bloggen?

(Lest 53 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

4 Comments:

  1. Ooohhh, I like! Noe sånt burde jeg hatt! Takk for tipset 🙂

    ♥ Lizbethosnes.com

  2. Enkelt: Jeg holder ikke orden på den.
    Blogger ikke etter system, men forsøker følge med i avisene/aktuelle temaer og skriver stort sett etter innfallsmetoden.

  3. Så kjekt da! Fin måte å holde oversikten over samarbeid og sånne ting som man må ha orden på 🙂

  4. Smart tips! Eg har lenge savna noko slikt, utan at eg eigentleg har visst kva eg har savna! Dette skal eg sjekke ut. Takk for at du deler! 🙂

Legg inn en kommentar