Ida Ising – Et mobilt stellebord

IMG_6507

I dag kom det en fin pakke i posten til meg. Dere som følger meg på instagram så nok dette bildet tidligere i dag:

Og inne i den pakken var det noe som danskene kaller Pusletaske, vi kaller det Stelleveske. Denne stellevesken er ikke i salg i Norge, men de leter etter butikker som vil ta den inn. Så om du vet om en butikk eller nettbutikk som du tror vil selge den så send meg gjerne en mail så skal jeg videreformidle det 🙂

IMG_6506

Denne stellevesken er som et mobilt stellebord. For hvor irriterende er det ikke å komme inn på stellerom uten stellematte, eller at man må stelle på steder der det ikke finnes og barnet ikke ligger godt? Da blir stellet bare hyl og skrik, og det blir null kos for mor/far og baby.

IMG_6509

Her har du plass til alt du trenger og litt til. Det kommer nytt innlegg når jeg har fått brukt den en stund. Ekstremt praktisk virker den i allefall.

Hva synes du?

(Lest 161 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

3 Comments:

  1. Så fint!
    Men virker det?

  2. Den så praktisk ut, men jeg elsker fortsatt min Willvin som har vært min trofaste følger i over 3 år 🙂

    Klem fra Hilde

  3. Den så jo ekstremt praktisk ut da. Men kanskje litt lite plass for «ting og tang» ? Blir spennende og hre når du har brukt den litt..

Legg inn en kommentar