I’m famous :)

For en stund tilbake ble jeg kontaktet av Tønsbergs Blad, som hadde kommet over bloggen min, etter å ha lest dette innlegget om høstaktiviteter. Og de lurte på om jeg hadde mulighet til å stille opp i en høst reportasje i boligmagasinet dems, og man sier vel ikke akkurat nei til en av de største lokalavisene her omkring?? Så jeg svarte ivrig på det de spurte om, og hadde en flott dialog med en super koselig journalist. (hun skulle tilogmed bake hornene som jeg valgte som min beste oppskrift 😉 ) 

Presentasjon_typo-design_1i  BOLIG 4 og 5

Og i dag er det på trykk i Boligmagasinet til Tønsbergs Blad. Så dette er bare kjempe gøy, artig når man blir lagt merke til. Da vet man iallefall at man gjør noe riktig 🙂 Og jeg blåser i janteloven og sier det rett ut: Jeg er superstolt!! Dette er såå gøy. Klikker du på bildet kan du lese hele artikkelen uten å bruke forstørrelsesglass;) 

Jeg fikk også lov til å dele min beste høstoppskrift og det ble fylte horn. De kan man gjøre akkurat så usunne eller så sunne som man selv har lyst til 🙂

Vil du få med deg mere av mine spennende planer for høsten, så følg facebooksiden min. Der oppdaterer jeg så fort alt er i boks, og det er mye spennende som står på trappene om dagen, som jeg gleder meg til å dele med alle dere. Kanskje drysser det litt på dere også? 

(Lest 41 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

5 Comments:

  1. Hyggelig å være i avisen med deg 😀 Ha en fin høstdag 😉
    Maria

  2. Så gøy 🙂 Slike ting sier man ikke nei til. <3

  3. Åh, så gøy 😀 Skjønner jo at du er stolt! Jeg skal definitivt også teste ut oppskriften din 🙂

    ♥ Lizbethosnes.com

  4. Så moro, det fortjener du <3

Legg inn en kommentar