Interaktiv perling

Pearly

 

I dag er det skikkelig møkkavær her, det er kaldt og det regner. Så da har ungene fått lov til å spille litt. Og favoritten til 3 åringen er Pearly. Hadde hun fått lov hadde hun sittet i x antall timer og bare drevet med perler.

Her kan du perle fine former, stryke perlene og ta bilde av de ferdige resultatet. Får du tatt på heksen blir alle perlene borte og frosken spiser mer en gjerne perlene du ikke vil ha.

Her funker også det spillet fint om de har et litt høyt aktivitetsnivå eller lydnivå for å roe dem ned litt.

Når jeg fikk ipaden til bursdagen min så var jeg fast bestemt på at den skulle ikke ungene leke med, men hvem er det som holder på med den nå? Så og si bare barna. Haha…

Så har du ikke denne appen på din telefon eller nettbrett, så burde du laste det ned. Og jeg skal komme meg i butikken for å kjøpe skikkelige perler.

Lite versjonen er gratis, mens fullversjonen koster penger, men det holder mer enn nok med lite her.

Alder: 2 – 99 😉 

Hvilken apper er barna dine sine favoritter?

(Lest 78 ganger, 1 Lest i dag)

Fru Jacobsen

30 år, gift og mamma til fire barn. Er utdannet barne-og ungdomsarbeider, men vært hjemmemamma siden jeg var halvveis på vei med storebror. Og grunnet en yrkesskade i nakke og rygg så er det et valg som har passet oss. Jeg skriver om det som interesserer meg, og som flyr rundt i toppen akkurat nå :)

6 Comments:

  1. Smart. Ingrid er også veldig glad i perling, men denne er kanskje for litt yngre barn. Ingrid kan jo perle med virkelige perler.. Koster appen noe?

  2. 4 åringen her i huset er også veldig glad i Pearly, i tillegg til spillene til TocaBoca. Det er blandt annet et butikkspill man kan spille sammen der.

    snart 7 åringen derimot vil gjerne spille Dragon City, Clash of Clans og Hay Day 😉

  3. mariannehennoen

    Det skal jeg laste ned med en gang 🙂

  4. Takk for tips 🙂

  5. Den appen liker vi her i huset også..

Legg inn en kommentar